Nakkesmerter anmeldelser

Ryg- eller nakkesmerter

René er altid god til at afhjælpe mine ryg- eller nakkesmerter, og tager sig god tid til at lytte, og komme med råd til hvad man selv kan gøre. Man er i gode hænder på Rygklinik Sjælland.

Hilsen Rasmus

Vrid i nakke og skulder

René har behandlet min håndbold skade. Jeg havde en forstrækning og et vrid i nakke/ skulder som René fik gjort smertefri ved en behandling.

Behandlingen var stille og rolig og jeg følte forbedring med det samme.

Jeg kan varmt anbefale at Rene hjælper dig, hvis du har skader efter sport.

Smerter bag øjet, nakkesmerter, daglig hovedpine og kæbesmerter.

Efter flere måneder i smerte helvede, ringede jeg en morgen i maj til René, for at bede om hjælp. Jeg fik en tid samme eftermiddag, måske René kunne høre desperationen i min stemme, men sikke en service.

Jeg havde gennem måneder kæmpet med ulidelige smerter bag det ene øje, bag det ene øre, nakkesmerter, daglig hovedpine, ømhed i hovedbunden, smerter på den ene side af halsen, strålende ud i kæben og til tider tillige tinnitus. Jeg havde svære søvnproblemer, da det var umuligt at finde en stilling, hvor jeg ikke havde gener. Jeg havde fået foretaget flere scanninger, for at udelukke alvorlig sygdom. Jeg brugte en del Panodil og Ibumetin for at klare mig gennem min arbejdsdag.

Allerede efter første behandling mærkede jeg en lindring af samtlige gener. Efter nu tre behandlinger med en uges interval , er min livskvalitet forbedret markant. Min hovedbund er normaliseret, smerterne bag øjet og øret og i nakken er aftaget væsentligt. Siden opstart af behandling, har jeg ikke mærket noget til min tinnitus . Jeg har sjældent hovedpine og bruger stort set ikke medicin længere. Og sidst men ikke mindst er min søvnkvalitet forbedret.

Jeg fortsætter nu behandling med to ugers interval. Jeg er kæmpe taknemmelig for hurtig og effektiv behandling og kan varmt anbefale René, som er en stilfærdig og behagelig person.

Nakkesmerter giver hovedpine

René har hjulpet mig med nakkesmerter som sætter sig til hovedpine, hvor han ud over den normale behandling også har givet mig en god gang massage, og han kan som en af de få tage fat.

Bestil din tid allerede i dag

Har du nakkesmerter? Bestil tid online eller telefonisk.

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk