Rygsmerter og iskiassmerter anmeldelser

61 27 04 49

Side: Rygsmerter og iskiassmerter anmeldelser

Meget dårlig ryg samt smerter i lysken

Jeg startede hos René da jeg lider af en meget dårlig ryg samt smerter i lysken igennem mange år, og der er ingen der har har kunne afhjælpe disse smerter, indtil jeg startede hos René. Udover dette har jeg også fået en meget bedre balance og smidighed, da René ser på hele kroppen og ikke kun et problem. Kun de varmeste anbefalinger herfra til René.

Godt resultat

Godt resultat og er meget glad  Jeg er meget glad hver gang jeg har været hos René.  Man bliver behandlet så godt og jeg kommer igen, hvis jeg får brug for behandling.  Har været der nogle gange med godt resultat. MVH Annette

Generende smerter i ryggen

Jeg går meget da jeg deltager i arrangementer som bla. Bornholm Rundt, som er 125 km. march over 3 dage. I forbindelse med træningen oplevede jeg en generende smerter i den nederste del af ryggen, som jeg forgæves havde fået behandling for. Jeg begyndte at gå til behandling hos Renè og kan efter flere behandlinger nu bevæge mig frit og uden smerter fra ryggen. Jeg vil klar anbefale Renè til andre.

Ryg- og nakkesmerter

Jeg har haft rygsmerter og nakkesmerter. Efter at være startet hos René blev smerterne hurtigt lindret og jeg er nu sluppet helt af med smerterne.  René er venlig og jeg vil helt sikkert anbefale ham.

Rygproblemer

Altid en fornøjelse at komme til dig og blive behandlet, en blid behandling med gode resultater. Kan varmt anbefale et besøg hos Rene’ hvis du har rygproblemer mm.

Rygsmerter er lindret

Jeg har haft rygsmerter og efter at være kommet op til René er smerterne blevet lindret i den positive retning. Efter flere behandlinger kan jeg kun sige positive ting og varmt anbefale Rygklinik Sjælland.

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk