Smerter i skulder og arm anmeldelser

Side: Smerter i skulder og arm anmeldelser

Smerter i højre overarm og skulder

Smerter i højre skulder og overarm Efter i lang tid at have gået med smerter i højre overarm, skulder og nakke anbefalede min mand mig at prøve behandling hos René. Min mand har selv gået hos René af flere gange og fået hjælp til sine rygproblemer. Jeg har nu været hos René 5 gange og jeg må virkelig sige, at det har hjulpet. På en blid og empatisk måde får Rene bearbejdet led og muskler mm. Jeg var i starten overrasket over at han på denne meget koncentrerede og blide måde kunne gøre underværker. Fra at have konstant ondt i skulder og overarm har jeg nu næsten fuld bevægelighed i skulder og arm og næsten ingen smerter længere. René har en stor viden og fornemmelse af kroppens muskler og led mm.Jeg kan varmt anbefale hans behandling.

Smerter i begge skulder

Har nu gået til behandling, hos René, for skulder smerter, specielt min højre skulder, og det har hjulpet rigtig meget.  Behandlingen foregår altid med vejledning i hvad der sker under behandlingen, og René er opmærksom på om man har smerter under behandlingen.  Efter de første to behandlinger, kunne jeg mærke fremgang. Kan varmt anbefale Rene, som behandler, ved mange form for smerter, så som ryg, nakke og ledsmerter.

Svimmelhed og smerter i arm

En mandag morgen i december 2016 vågnede jeg som vanligt op ved lyden af vækkeuret, men kunne slet ikke stå på benene, da jeg prøvede at komme ud af sengen. Jeg var så svimmel, at jeg nærmest måtte kravle langs panelerne. Efter et langt udredningsforløb på privathospital fik jeg i August 2017 konstateret slidgigt og diskusprolaps i nakken og behandling var træning af muskler i nakke/ryg.Jeg syntes ikke rigtig det hjalp, jeg var stadig meget skidt og kunne dårligt passe mit arbejde og blev delvist sygemeldt. I januar 2018 startede jeg hos René og jeg føler han har været en stor hjælp og jeg kan nu passe mit arbejde samt have et nogenlunde normalt liv. Jeg havde udover svimmelhed rigtig mange smerter i venstre arm, somer totalt forsvundet nu. Jeg er stadig i behandling og er meget optimistisk. Af hjertet tak René, du har gjort en stor forskel for mig og også min familie.

Skuldersmerter og snurren i armene

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger/ behandler, lidt forhistorie: Jeg havde lidt af hovedpine/ryg og skulder smerter, søvnproblemer, snurren i armene i 6-8 måneder, har skæv ryg, jeg var ved at gå ud af mit gode skind, smerter og daglig masser af medicin, der påvirkede min dagligdag og min familie. Ved et tilfælde så jeg Rene’s hjemmeside på FB, jeg læste de mange positive tilbagemeldinger, og tænkte han ville kunne hjælpe mig, jeg fik bestilt en tid, og jeg må sige at jeg blev meget positiv overrasket, meget professionelt spurgte han ind til min sygehistorie, han mente godt han kunne hjælpe. Efter første gang var jeg utrolig træt da jeg kom hjem, og forventede ikke de store ændringer, efter anden behandling, sov jeg i 8 timer hvilket jeg ikke havde gjort i flere år, jeg begyndte at gå fast en gang om ugen, efter nogle måneder var jeg stort set smertefri, mit indtag at medicin var mere end halveret, kunne igen begynde at ride/ passe hundene og daglige gøre mål. Jeg har nu holde et par måneders pause, af personlige årsager og kan nu mærke at det er tid til at besøge Rene igen, jeg havde ikke drømt om at jeg igen kunne få en tilværelse stort set uden smerter, jeg er dybt taknemmelig. Jeg har været mange år inde sygehusvæsenet, men har aldrig mødt en som Rene, empatisk og utrolig professionel, han er virkelig dygtig, vil til enhver tid anbefale ham til andre.

Problemer overalt i kroppen

Har nu gennem nogle mdr fået hjælp af Rene´ med ret utrolige resultater. Et langt liv som sygehjælper i sundhedssektoren har sat sine spor : diskusprolaps, frosne albuer, skulder/nakkeproblemer, sovende fingre. Påkørsel gav problemer med halebenet. Summen af alle disse skader kulminerede i slidgigt. Kunne knap gå, v fod hævet og smertende. Sm. v ben, knæ, hofte. Dårlig søvn grundet sm. Min krop føltes som en 80 årig- stiv med sm døgnet rundt. Selv om jeg har prøvet at passe på mig selv gennem årene med kiropraktor, akupunktur, kranio sakral terapi, massage mm og jævnlig motion, hvile efter behov osv syntes jeg at mit liv gik i “opløsning” og jeg overvejede om jeg stadig kunne bo med 12oo kvadratmeter have og brændeovn. Rene´ har virkelig været på “overarbejde” med mig, problemer overalt i kroppen.Nu føler jeg mig nærmest “født på ny”. Jeg kan begynde at gå ture igen, komme omkring. Lave havearbejde. Sove om natten. Næsten smertefri. Humøret er bedre. Kan mærke kroppen er “kommet på plads”. Jeg er virkelig taknemmelig. Rene´ er seriøs, kompetent og et virkeligt rart menneske. Havde jeg vidst det her for år tilbage var jeg sprunget direkte til Osteopatien og Rene´

Bestil din tid allerede i dag

Oplever du smerter i skulder/arm? Er det vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk