Smerter i skulder og arm anmeldelser

Smerter i højre overarm og skulder

Efter i lang tid at have gået med smerter i højre overarm, skulder og nakke anbefalede min mand mig at prøve behandling hos René. Min mand har selv gået hos René af flere gange og fået hjælp til sine rygproblemer.

Jeg har nu været hos René 5 gange og jeg må virkelig sige, at det har hjulpet. På en blid og empatisk måde får Rene bearbejdet led og muskler mm. Jeg var i starten overrasket over at han på denne meget koncentrerede og blide måde kunne gøre underværker. Fra at have konstant ondt i skulder og overarm har jeg nu næsten fuld bevægelighed i skulder og arm og næsten ingen smerter længere.

René har en stor viden og fornemmelse af kroppens muskler og led mm.
Jeg kan varmt anbefale hans behandling.

Skulder nakke problem med udstråling i arm​

Stor ros til René. Spørg altid om man har det godt under behandlingen. Der er fremgang med min nakke skulder og arm.

Jeg forsætter med behandlinger.

Smerter i begge skulder

Har nu gået til behandling, hos René, for skulder smerter, specielt min højre skulder, og det har hjulpet rigtig meget. 

Behandlingen foregår altid med vejledning i hvad der sker under behandlingen, og René er opmærksom på om man har smerter under behandlingen. 

Efter de første to behandlinger, kunne jeg mærke fremgang. Kan varmt anbefale Rene, som behandler, ved mange form for smerter, så som ryg, nakke og ledsmerter.

Svimmelhed og smerter i arm

En mandag morgen i december 2016 vågnede jeg som vanligt op ved lyden af vækkeuret, men kunne slet ikke stå på benene, da jeg prøvede at komme ud af sengen. Jeg var så svimmel, at jeg nærmest måtte kravle langs panelerne.

Efter et langt udredningsforløb på privathospital fik jeg i August 2017 konstateret slidgigt og diskusprolaps i nakken og behandling var træning af muskler i nakke/ryg.
Jeg syntes ikke rigtig det hjalp, jeg var stadig meget skidt og kunne dårligt passe mit arbejde og blev delvist sygemeldt.

I januar 2018 startede jeg hos René og jeg føler han har været en stor hjælp og jeg kan nu passe mit arbejde samt have et nogenlunde normalt liv.

Jeg havde udover svimmelhed rigtig mange smerter i venstre arm, som
er totalt forsvundet nu. Jeg er stadig i behandling og er meget optimistisk.

Af hjertet tak René, du har gjort en stor forskel for mig og også min familie.

Bestil din tid allerede i dag

Oplever du smerter i skulder/arm? Bestil tid online eller telefonisk.

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk