Smerter i skulder og arm anmeldelser

Har nu gået til behandling, hos René, for skulder smerter, specielt min højre skulder, og det har hjulpet rigtig meget..
Behandlingen foregår altid med vejledning i hvad der sker under behandlingen,.
og René er opmærksom på om man har smerter under behandlingen.
Efter de første to behandlinger, kunne jeg mærke fremgang.
Kan varmt anbefale René , som behandler, ved mange form for smerter, så som ryg, nakke og ledsmerter.

61 27 04 49

Smerter i skulder og arm anmeldelser

Skulder nakke problem med udstråling i arm​

Stor ros til René. Spørg altid om man har det godt under behandlingen. Der er fremgang med min nakke skulder og arm.

Jeg forsætter med behandlinger.

Smerter i begge skulder

Har nu gået til behandling, hos René, for skulder smerter, specielt min højre skulder, og det har hjulpet rigtig meget. 

Behandlingen foregår altid med vejledning i hvad der sker under behandlingen, og René er opmærksom på om man har smerter under behandlingen. 

Efter de første to behandlinger, kunne jeg mærke fremgang. Kan varmt anbefale Rene, som behandler, ved mange form for smerter, så som ryg, nakke og ledsmerter.

Svimmelhed og smerter i arm

En mandag morgen i december 2016 vågnede jeg som vanligt op ved lyden af vækkeuret, men kunne slet ikke stå på benene, da jeg prøvede at komme ud af sengen. Jeg var så svimmel, at jeg nærmest måtte kravle langs panelerne.

Efter et langt udredningsforløb på privathospital fik jeg i August 2017 konstateret slidgigt og diskusprolaps i nakken og behandling var træning af muskler i nakke/ryg.
Jeg syntes ikke rigtig det hjalp, jeg var stadig meget skidt og kunne dårligt passe mit arbejde og blev delvist sygemeldt.

I januar 2018 startede jeg hos René og jeg føler han har været en stor hjælp og jeg kan nu passe mit arbejde samt have et nogenlunde normalt liv.

Jeg havde udover svimmelhed rigtig mange smerter i venstre arm, som
er totalt forsvundet nu. Jeg er stadig i behandling og er meget optimistisk.

Af hjertet tak René, du har gjort en stor forskel for mig og også min familie.

Skuldersmerter og snurren i armene

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger/ behandler, lidt forhistorie:

Jeg havde lidt af hovedpine/ryg og skulder smerter, søvnproblemer, snurren i armene i 6-8 måneder, har skæv ryg, jeg var ved at gå ud af mit gode skind, smerter og daglig masser af medicin, der påvirkede min dagligdag og min familie.

Ved et tilfælde så jeg Rene’s hjemmeside på FB, jeg læste de mange positive tilbagemeldinger, og tænkte han ville kunne hjælpe mig, jeg fik bestilt en tid, og jeg må sige at jeg blev meget positiv overrasket, meget professionelt spurgte han ind til min sygehistorie, han mente godt han kunne hjælpe.

Efter første gang var jeg utrolig træt da jeg kom hjem, og forventede ikke de store ændringer, efter anden behandling, sov jeg i 8 timer hvilket jeg ikke havde gjort i flere år, jeg begyndte at gå fast en gang om ugen, efter nogle måneder var jeg stort set smertefri, mit indtag at medicin var mere end halveret, kunne igen begynde at ride/ passe hundene og daglige gøre mål.

Jeg har nu holde et par måneders pause, af personlige årsager og kan nu mærke at det er tid til at besøge Rene igen, jeg havde ikke drømt om at jeg igen kunne få en tilværelse stort set uden smerter, jeg er dybt taknemmelig.

Jeg har været mange år inde sygehusvæsenet, men har aldrig mødt en som Rene, empatisk og utrolig professionel, han er virkelig dygtig, vil til enhver tid anbefale ham til andre.

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk