Smerter i skulder og arm anmeldelser

Smerter i albue og underarm

 Jeg har været i behandling hos René to gange, da jeg døjede med smerter i min albue og underarm. Det var faktisk så slemt jeg næsten ikke kunne holde min tlf uden jeg fik smertejag igennem underarm og op i albuen.

Jeg blev anbefalet René af mine kollegaer og fik hurtigt en tid allerede dagen efter. Efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel og smerterne aftog og var kun til stede ved belastning. Efter min anden behandling hos René kan jeg kalde mig smertefri for nu, og har ingen problemer haft i over en uge. Og det endda på trods af jeg har malet hus i 3 dage 🙂


Under selve behandlingen er René behagelig og meget professionel og sikrer man hele tiden er okay. Der er intet der “knækker” eller gør ondt under behandlingen og det er generelt en rigtig god oplevelse og det virker!!
En kæmpe anbefaling herfra!


Jeg håber ikke jeg får brug for at komme igen, men skulle det ske vil jeg vide jeg er i de bedste hænder.

Hilsen Louise

Smerter i højre overarm og skulder

Efter i lang tid at have gået med smerter i højre overarm, skulder og nakke anbefalede min mand mig at prøve behandling hos René. Min mand har selv gået hos René af flere gange og fået hjælp til sine rygproblemer.

Jeg har nu været hos René 5 gange og jeg må virkelig sige, at det har hjulpet. På en blid og empatisk måde får Rene bearbejdet led og muskler mm. Jeg var i starten overrasket over at han på denne meget koncentrerede og blide måde kunne gøre underværker. Fra at have konstant ondt i skulder og overarm har jeg nu næsten fuld bevægelighed i skulder og arm og næsten ingen smerter længere.

René har en stor viden og fornemmelse af kroppens muskler og led mm.
Jeg kan varmt anbefale hans behandling.

Skulder nakke problem med udstråling i arm​

Stor ros til René. Spørg altid om man har det godt under behandlingen. Der er fremgang med min nakke skulder og arm.

Jeg forsætter med behandlinger.

Smerter i begge skulder

Har nu gået til behandling, hos René, for skulder smerter, specielt min højre skulder, og det har hjulpet rigtig meget. 

Behandlingen foregår altid med vejledning i hvad der sker under behandlingen, og René er opmærksom på om man har smerter under behandlingen. 

Efter de første to behandlinger, kunne jeg mærke fremgang. Kan varmt anbefale Rene, som behandler, ved mange form for smerter, så som ryg, nakke og ledsmerter.

Bestil din tid allerede i dag

Oplever du smerter i skulder/arm? Bestil tid online eller telefonisk.

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk