fbpx

Hvad er Muskuloskeletal Smertebehandling?

Muskuloskeletal smertebehandling er primært baseret på Muscle-energy technique (MET), som er meget blid, smertefri og effektiv for dig til at afhjælpe, stabilisere og normalisere det lokale område med dysfunktionen. Du vil under hele behandlingen have fuld kontrol og styring og føle dig tryg og afslappet ved den blide og nænsomme behandling.

Du har et tæt samarbejde med mig ved undersøgelsen og behandlingen. Jeg vil finde det lokale område med dysfunktionen ved forskellige test. Typisk er det en overspændt muskel, der trækker et led, som giver en vis bevægeindskrænkning og smerte.

Behandlingen foregår ved, at jeg beder dig om at blidt opspænde muskulaturen mod et let modhold. Herved vil man udløse nogle muskulære reflekser der gør at den overspændte muskel vil slappe af, omkring leddet og dermed reducerer smerten.

Der vil også indgå andre teknikker i muskuloskeletal smertebehandling som massage, Myofascial Release teknik (MFR) og Strain-Counterstrain-metoden.

Gennem min behandler erfaring og med anvendelsen af muskuloskeletal smertebehandling til behandling af problemer i bevægeapparatet, er det mit klare mål, at give din krop et bedre udgangspunkt, hvorfra den selv restituerer og heler.

I muskuloskeletal smertebehandling oplever du ikke  ”High Velocity, Low Amplitude, Thrust Technique” (kendt som knæk- bræk manipulation).

Hvornår mærker du en bedring ved Muskuloskeletal Smertebehandling?

Der kan gå op til 48 timer før du føler en bedring, fordi der kan eventuelt være en hævelse eller irritation i det område, hvor der behandles. De fleste oplever en stor lindring umiddelbart efter første behandling. Ved akutte problemer må du regne med 3 til 5 behandlinger. Har du kroniske tilstande, er der flere behandlinger fordelt over en længere tidsperiode. Et tilbagevendende problem kræver tit at blive behandlet én gang.

Behandlingens effekt vil altid blive vurderet fra gang til gang, og udebliver effekten, vil vi sammen vurdere andre tiltag, der vil være bedst for dig.  Jeg kan også supplere med øvelser, som du selv kan gøre derhjemme, der kan være med til at afhjælpe dine gener i dit bevægeapparat.

Bestil din tid allerede i dag

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund

CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943

Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk