fbpx

Hovedpine og migræne anmeldelser

Hovedpine, som starter i nakken

Hovedpine, som starter i nakken.  Jeg kommer med jævne mellemrum hos René, når min nakke går i “udu” og udløser den værste hovedpine, som starter i nakken og forplanter sig i hele hovedet som et spændebånd. Jeg har prøvet både massage og kiropraktor, men det eneste der kan hjælpe er Renés behandlinger. René er grundig, empatisk og bare super dygtig, og man kan altid få en hurtig tid. Hilsen Jeanette Knudsen

Mindre hovedpine

Jeg har i flere år haft hovedpine flere gange om måneden, efter jeg er startet på behandlinger hos René for ½ år siden har jeg næsten ikke haft ondt i hovedet – det er fantastisk dejligt:) René kan helt sikkert anbefales!

Spændinger gav hovedpine

Jeg opsøgte René for lidt mindre end et år siden, da jeg led af spændinger og smerter i nakke og skuldre som resulterede i hovedpine flere dage i løbet af en uge. I starten kom jeg til behandling en gang om ugen og senere hver 14 dag for at holde smerterne og hovedpine i bero, men i dag kan jeg nøjes med behandling en gang om måneden og har sjældent hovedpine . Kan helt sikkert anbefales

Spændingshovedpine og migræne

Jeg har i mange år døjet med Spændingshovedpine / migræne. Har nu gået til behandling hos Rene de sidste par måneder og har i den periode ikke haft det dårligt en eneste dag. Jeg fortsætter helt sikkert hos René, da det giver så meget livskvalitet, ikke at gå rundt med tungt hoved, stiv nakke og kvalme.

Hovedpine og rygsmerter

Jeg har i to år døjet med en slem hovedpine. Efter første behandling hos René forsvandt hovedpinen. Udover det har jeg siden jeg har været 14 år haft mange ryg og lændesmerter og efter en graviditet med bækkenløsning til følge har min venstre hofte ikke fungeret optimalt og jeg har dårligt kunne gå. Jeg har efter nænsom behandling hos René fået det meget bedre. Jeg kan varmt anbefale René.

Nakkesmerter gav Hovedpine og migræne

Jeg fik ondt i det ene skulderblad samt nakkesmerter d. 20/12-17, hvilket gav mig voldsom hovedpine/migræne. Jeg startede med fysioterapi – én gang hver uge og min hovedpine/migræne blev desværre dagligt og værre for hvergang, jeg havde været der, så jeg stoppede efter fjerde gang. Så prøvede jeg en kiropraktor, som kunne konstatere via røntgen billeder, at jeg havde scoliose og han “knækkede” min ryg og nakke, hvilket hjalp den første gang, men efter anden gang var min hovedpine/migræne tilbage. Jeg hørte heldigvis om René og har nu fået i alt 5 behandlinger og er færdig behandlet med super resultat. Jeg har ikke haft hovedpine/migræne siden jeg startede hos René og kan derfor varmt anbefale ham.

Bestil din tid allerede i dag

Har du hovedpine / migræne ? Bestil tid online eller telefonisk.

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk