Nakkesmerter anmeldelser

Side: Nakkesmerter anmeldelser

Nakke, skuldre og lændehold

Jeg har et par gange fået behandlinger hos Rygklinik Sjælland af René, det foregår altid estetisk og med vejledning om hvad der skal ske. ingen knæk og bræk. René har hjulpet mig med både nakke/skuldre og hold i lænden, og jeg har kunne tage afsted fra klinikken uden smerter. Jeg vil derfor give mine varme anbefalinger videre. Jeg kan varmt anbefale at Rene hjælper dig, hvis du har skader efter sport.

Facetled i nakke

Lider af facetledssyndrom og nakken satte sig efter nytår. Har været hos René hver uge siden og det været en befrielse hver gang når jeg er gået derfra. Det er en vild rejse hver gang og rar fornemmelse at lethed, det er nu overstået for denne gang. Men ikke sidste gang jeg har været hos Rene’. Klart en stort anbefaling.

Problemer med nakken

Virkelig god og skånsom behandling, der virker. Jeg havde problemer med nakken, som René meget hurtigt fik has på. Kan kun anbefales.

Sygemeldt med stress

Min nakke og mine skuldre og arme var meget ømme og spændte, mine håndled gjorde ondt, hvorfor jeg henvendte mig til René. Han kunne med osteopatien løsne spændingerne i nakken og skuldrene, smerterne i håndledene forsvandt, og med Network Spinal Analysis kom min krop i en dyb afspænding, som beroligede mit system meget. Jeg måtte lige omkring en psykoterapeut et par gange i starten af min sygemelding også, men derfra har jeg stort set klaret min stress-håndtering ved hjælp fra René s behandlinger. Jeg er nu efter 2 fulde måneders sygemelding og 2 måneders delvis raskmelding oppe på fuld tid igen. Jeg kommer stadig hos René , med et par ugers intervaller,- på den måde har jeg kunnet holde mig fri for flere sygedage. Jeg takker dig meget Rene, det har været helt uundværligt at modtage dine behandlinger gennem denne stress-periode. Kh Alice Kirk

Bestil din tid allerede i dag

Har du nakkesmerter? Det er vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk