Piskesmæld, svimmelhed og hjernerystelse anmeldelser

Side: Piskesmæld, svimmelhed og hjernerystelse anmeldelser

Svimmelhed efter hjernerystelse

Jeg har brugt René til behandling af min svimmelhed som følge af en hjernerystelse efter styrt på cykel. Før jeg startede hos René kunne jeg maks arbejde ved min pc 2 timer ad gangen og da mit arbejde består af pc arbejde og møder hang dette ikke sammen. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring og i dag efter bare 4 behandlinger kan jeg igen arbejde hele dage uden problemer. Hvilket både jeg og min arbejdsplads er meget taknemmelig for. Jeg kan klart anbefale René og hans behandlinger

Svimmelhed

Har i over 2 år lidt af svimmelhed og træthedsfornemmelser i arme og ben. Det er nu forsvundet efter flere behandlinger hos René. Super behandling , Tak

Svimmelhed og nakkesmerter efter et piskesmæld

Min mand har i 20 år on and off døjet med svimmelhed og nakkesmerter efter et piskesmæld. Han har prøvet mange former for behandlinger og det har da også hjulpet i perioder, men kun for kortere tid. Havde så hørt rigtig godt om René og syntes han skulle prøve ham.Han tog ned til ham i foråret og fik tre behandlinger. Hold da op, siger jeg bare – sikke en forandring, han har ikke været svimmel siden.Der er ligesom at få et nyt liv forærende. Så kan kun varmt anbefale René.

Piskesmæld, diskusprolaps og bækkenløsning

René hjælper mig med at holde smerter fra mine skader nede. Jeg har 2 piskesmæld, diskusprolaps og gener efter en tidl. Bækkenløsning – jeg har tidl fået kiropraktisk behandling, men jeg oplever at René s behandling er meget blidere og hjælper bedre. Nogle gener forsvinder andre kræver et besøg en gang imellem hos Rene. Jeg kan også godt li Rene´s rolige væsen ?

Piskesmæld efter trafikulykke

Efter 2 uger med kraftige smerter i lænden og den ene balle gik jeg til Rygklinik Sjælland for at prøve osteopati i stedet for almindelig massage. Behandlingen var meget blid og jeg var lidt skeptisk, mens jeg lå på briksen, men da jeg rejste mig efter den første behandling, var smerterne stort set væk. Jeg har fået flere behandlinger efterfølgende, bl.a. for en gammel skulderskade, og jeg er ikke i tvivl om, at det fremover er René, jeg går til, når jeg har ondt.

Faldt bagover og fik mild Piskesmæld

Fik red alert nerver. De kaldte det et mildt piskesmæld. Men jeg besluttede, at mit smæld var den slags, der gik over igen. Med hjælp fra verdens bedste osteopat, René Rasmussen, er det lykkedes. Jeg er ikke længere hende den stivnakkede. Har du problemer med ryg, nakke og nerver, der er i klemme, anbefaler jeg på det varmeste hans ekstremt effektive og blide helt-uden-knæk-lyde behandling. Her er ikke skyggens af manipulation, i stedet samarbejder han så nænsomt med ens krop, at den prompte reagerer ved at reparere sig selv.

Bestil din tid allerede i dag

Har piskesmæld, svimmelhed /hjernerystelse? Der er vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk