Hofte-, bækken- , lyske- og knæsmerter anmeldelser

Stramme hoftebøjere efter hofteoperation

Efter 2 hofteoperationer med benlængde forøgelse på 2-3 cm blev mine hoftebøjere meget stramme og jeg fik ondt i ryggen.

René har hjulpet mig af med rygsmerterne og er nu igang med at ‘manipulere’ mine hoftebøjere. Det virker! og jeg er super tilfreds.

 Kan varmt anbefale René

Ved graviditet fik løsnet spændinger i bækkenet

Jeg har gået hos René længe. Både før, under og efter min graviditet. Jeg kom næsten altid til mine aftaler med en tung hovedpine, men jeg gik altid derfra uden. René formåede at trykke de helt rigtige steder, så han fik løsnet op i ryg, nakke, skuldre og lænd så alle mine smerter forsvandt.

Især efter min graviditet, hjalp René med at få løsnet spændinger i bækkenet og da jeg kom med ondt i ryggen grundet dumme bære stillinger af baby, fik han hurtigt løsnet op der hvor jeg havde ondt. Det er så dejligt at komme til en behandler, som ikke laver store knæk der kun holder en dags-tid. René formår at få problemerne væk, ved behagelige tryk de rigtige steder uden smerter og det er en løsning der holder ved.

Jeg har anbefalet René til hele min mødregruppe og jeg vil anbefale ham til alle, der går og har smerter.

Knæsmerter efter fald

Jeg er faldet og har slået mit knæ og har fået behandling hos Rygklinik Sjælland.

Behandlingen på klinikken har hjulpet mig til at kunne gå ordentligt igen.
Jeg kan kun anbefale Rygklinik Sjælland, hvis du har problemer.

Hilsen Birgit

Graviditet med bækkensmerter og iskiassmerter

 Er 7 måneder henne i min graviditet og har på daværende tidspunkt haft mange bækkensmerter og iskiassmerter, da jeg kommer ind til René første gang.

Ærligt var jeg en smule bange for at det ville sige knæk og gøre ondt. Men ingen knæk eller smerter ved behandlingen.

René udviser stor ekspertise og forsigtighed grundet omstændighederne med en stor mave.

Jeg har ikke haft iskias eller bækkensmerter siden mit forløb. Jeg er afsluttet efter 3 gange og jeg vender med sikkerhed tilbage når jeg har født, da mit bækken og ryg helt klart skal have de bedste vilkår til at restituere ovenpå en fødsel.

Mine bedste anbefalinger herfra fra Marie.

Bestil din tid allerede i dag

Har du hofte-, bækken/lyskesmerter? Bestil tid online eller telefonisk.

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk