Hofte-, bækken- og lyskesmerter anmeldelser

Side: Hofte-, bækken- og lyskesmerter anmeldelser

Graviditet med bækkensmerter og iskiassmerter

Graviditet med bækkensmerter og iskiassmerter  Er 7 måneder henne i min graviditet og har på daværende tidspunkt haft mange bækkensmerter og iskiassmerter, da jeg kommer ind til René første gang. Ærligt var jeg en smule bange for at det ville sige knæk og gøre ondt. Men ingen knæk eller smerter ved behandlingen. René udviser stor ekspertise og forsigtighed grundet omstændighederne med en stor mave. Jeg har ikke haft iskias eller bækkensmerter siden mit forløb. Jeg er afsluttet efter 3 gange og jeg vender med sikkerhed tilbage når jeg har født, da mit bækken og ryg helt klart skal have de bedste vilkår til at restituere ovenpå en fødsel. Mine bedste anbefalinger herfra fra Marie.

Smerter i hofte og lænd​

Efter længere tid med smerter i hofte og lænd, har jeg været til behandling hos René. Nu kan jeg løbe igen uden at få ondt… Helt fantastisk…. Efter en lang flyvetur i sommers havde jeg fået ondt i min nakke…Det forsvandt efter en behandling. Jeg kan varmt anbefale at Rene hjælper dig, hvis du har skader efter sport.

Skade i lysken

René  hjalp mig med en skade ved lysken, som jeg havde haft i lidt over en måned inden jeg kom til ham. Det var virkelig hjælpsomt, eftersom jeg spiller fodbold i min fritid. Der gik ikke lang tid før smerten var væk og jeg kunne vende tilbage til at spille fodbold igen. Han har også lige hjulpet mig med min nakke, da jeg slog den da jeg var ude og bade. Har ingen smerter nogle steder nu. Det er helt vildt hvor meget hans behandling kan hjælpe, kan helt klart anbefale ham. Hilsen Jonathan

Fodboldrelateret skade ved lysken

Jeg fik en irriterende fodboldrelateret skade ved lysken, der tog alt min energi og lyst til at spille fodbold og generelt være aktiv, da det gjorde ekstremt ondt. Efter fire behandlinger hos René er min skade væk, og jeg kan løbe fuldt ud igen. Han er super professionel og udviser masser af ekspertise! Han kan klart anbefales

Bækkenforskydelse

Efter igennem mange år at have været overvægtig tabte jeg en masse kilo og begyndte at træne, og nok alt for hårdt. Det udløste først en bækkenforskydelse jeg først troede var en lyskeskade som jeg fik behandlet hos en massør og akupunktør. Det gav mig absolut intet og jeg opsøgte efter nogle måneder René, Rygklinik Sjælland, som jeg kom i tanker om havde hjulpet mig meget hurtigt med rygsmerter år tidligere. Han fandt hurtigt ud af hvad der skulle til ved roligt og uden ubehag at justere på min krop. Helt fantastisk. I forløbet har jeg også raget en skulderskade til mig som er lidt mere speciel men som han har givet mig ro omkring og forbedrer når jeg kommer forbi ham. Mine største anbefalinger

Stærke smerter i hofte efter løb

Rent tilfældigt havde jeg gemt et link til René på FB så da jeg pludselig fik stærke smerter i højre hofte efter opstart på at løbe træne som jeg først prøvede at få behandlet med akupunktur uden den største virkning prøvede jeg at besøge René. Han har gjort underværker med hans behandling og efter to behandlinger er alle smerter forsvundet og jeg kan igen løbe for fuldt! Kan kun anbefale andre at opsøge René, jeg har prøvet mange slags behandlere pga flere rygoperationer og selvom det umiddelbart ikke virker som om René næsten gør noget ved én så virker det bare!

Bestil din tid allerede i dag

Har du hofte-, bækken/lyskesmerter? Er det vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk