Rygsmerter og iskiassmerter anmeldelser

Side: Rygsmerter og iskiassmerter anmeldelser

Rygsmerter er lindret

Jeg har haft rygsmerter og efter at være kommet op til René er smerterne blevet lindret i den positive retning. Efter flere behandlinger kan jeg kun sige positive ting og varmt anbefale Rygklinik Sjælland.

Hofte og lænd i baglås

Efter flere år med vedvarende og tiltagende spændinger i hoften, og svag iskias forbindelse ned i benet, er det endelig lykkedes ved Rene’s hjælp at få løsnet op. I en behagelig atmosfære går han systematisk til værks og finder nemt de trigger punkter der er årsag til problemet. Mine begrænsninger i bevægelse er markant bedre, og jeg har fået førligheden tilbage. En behandling kunne ikke gøre det, men allerede efter første gang var der markant bedring. Jeg kan varmt anbefale at René hjælper dig, hvis du har skader efter sport.

Behandlet for smerter i baglår samt skulder

Efter flere års iskias smerter i baglår, ankel samt ryg/skulder pga. diverse sportsskader, mv. kom jeg i behandling hos René. Efter ganske få behandlinger var smerterne enten helt væk eller reduceret markant. Jeg kan varmt anbefale den metode, som René anvender, som hverken er ubehagelig eller “knækker”, som jeg tidligere har oplevet det med andre behandlingsformer.

Stærke smerter i ryg og ribben

Jeg havde stærke smerter i ryg og ribben. Jeg ringede til René som hurtigt fandt en tid til mig. Allerede ved første behandling, var de ekstreme smerter væk nogle timer efter behandlingen hvilket lettede en del. Under selve behandling fandt René punkterne, som skulle justeres og samtidig fortalt mig hvilke muskler og punkter som var spændte. Efter to behandlinger var smerterne stort set væk, kun med behov for finjusteringer. Jeg kan på det kraftigste anbefale René. Hurtig, effektiv og gennemført service, mange tak!

Dårlig ryg gennem flere år

Jeg har været i Rygklinik Sjælland hos René flere gange i løbet af 2 år, grundet dårlig ryg gennem flere år. Jeg fik altid hurtige hjælp hos René. René er yderst kompetent inden for sit område, som kun efter få konsultationer kunne fjerne mine rygsmerter hver gang, udover det er han en meget rar og behagelig.

Min ryg var låst

En morgen kunne jeg ikke komme op, min ryg var låst og jeg havde kraftige smerter. Til sidst lykkedes det mig at stå op. Straks tænkte jeg på René, da han havde hjulpet mig før med mine skuldersmerter. Heldigvis fik jeg en tid samme dag og hans behandling hjalp mig endnu engang og det takker jeg mange gange for. Kan varmt anbefale René.

Bestil din tid allerede i dag

Har du rygsmerter eller iskiassmerter ? Det er vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk