Piskesmæld, svimmelhed og hjernerystelse anmeldelser

Jeg har brugt René til behandling af min svimmelhed som følge af en hjernerystelse efter styrt på cykel.
Før jeg startede hos René kunne jeg maks arbejde ved min pc 2 timer ad gangen.
og da mit arbejde består af pc arbejde og møder hang dette ikke sammen.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring .
og i dag efter bare 4 behandlinger kan jeg igen arbejde hele dage uden problemer.
Hvilket både jeg og min arbejdsplads er meget taknemmelig for.
Jeg kan klart anbefale René og hans behandlinger.

61 27 04 49

Piskesmæld, svimmelhed og hjernerystelse anmeldelser

Piskesmæld efter trafikulykke

Efter 2 uger med kraftige smerter i lænden og den ene balle gik jeg til Rygklinik Sjælland for at prøve osteopati i stedet for almindelig massage.

Behandlingen var meget blid og jeg var lidt skeptisk, mens jeg lå på briksen, men da jeg rejste mig efter den første behandling, var smerterne stort set væk.

Jeg har fået flere behandlinger efterfølgende, bl.a. for en gammel skulderskade, og jeg er ikke i tvivl om, at det fremover er René, jeg går til, når jeg har ondt.

Faldt bagover og fik mild Piskesmæld

Fik red alert nerver. De kaldte det et mildt piskesmæld. Men jeg besluttede, at mit smæld var den slags, der gik over igen.

Med hjælp fra verdens bedste osteopat, René Rasmussen, er det lykkedes. Jeg er ikke længere hende den stivnakkede. Har du problemer med ryg, nakke og nerver, der er i klemme, anbefaler jeg på det varmeste hans ekstremt effektive og blide helt-uden-knæk-lyde behandling.

Her er ikke skyggens af manipulation, i stedet samarbejder han så nænsomt med ens krop, at den prompte reagerer ved at reparere sig selv.

Piskesmæld og hovedpine – trafikuheld

Piskesmæld og hovedpine – trafikuheld

I slutningen af januar 2012 kørte jeg galt i min bil og havde efterfølgende store smerter i skulder og nakke samt daglig hovedpine. Den behandling jeg har fået – og stadig får af René, gør at smerterne for hver gang mindskes betydeligt, og min mobilitet øges.

Endvidere har René også hjulpet mig med behandling af rygsmerter og nedsunken forfod. René sætter sig 110 % ind i de problemstillinger man har, og følger op på alle detaljer. Meget professionel og anbefalelsesværdig behandling.

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk