Behandlingen Muskuloskeletal Smerte Terapi

Med Muskuloskeletal Smerte Terapi (MST) oplever du ikke ¨high-velocity thrust manipulationer¨ (knæklyde). Du vil under hele behandlingen have fuld kontrol og styring og føle dig tryg og afslappet.

  • MST er udviklet og forfinet af fysioterapeut Tonny Stig Rasmussen gennem sine mangeårige erfaring som behandler.
  • MST bygger på velafprøvede behandlingskoncepter indenfor klassisk osteopati, muskuloskeletal medicin, prometheus koncept, chiropractic network spinal analysis samt almen fysioterapi.
  • MST er nu et komplet system, hvor sammensætningen af de forskellige metoder i praksis bidrager med helt nye muligheder for klienten.

Gennem min behandlererfaring på og anvendelse af MST til behandling af problemer i bevægeapparatet, er det mit klare mål som behandler at give din krop til et bedre udgangspunkt, hvorfra den selv restituerer og heler.

MST undersøgelse og behandling

Undersøgelses-metoden er simpel men ikke desto mindre diagnostisk præcis, som i mange tilfælde kan erstatte røntgen eller kostbare og tidskrævende CT- eller MR-scanninger. Behandlingen udføres umiddelbart i forlængelse af undersøgelsen med et for behandleren øjeblikkeligt synligt resultat som svar på behandlingseffekten.

Konsultationen starter med en samtale om de smerter og eventuelle bevægelses problemer, du oplever. Først vil jeg udfra se dig stående og siddende stilling, samt foretage enkelte funktions – undersøgelser. Dette vil guide mig til hvor dit problem er, som ikke nødvendigvis behøver at sidde der, hvor du oplever dine symptomer.

Dernæst starter jeg på en mere præcist lokalisering ved palpation med mine hænder, hvor det dysfungerende område sidder. Dernæst starter jeg på Muskuloskeletal Smerte Terapi behandslingen, som du oplever blid og nænsomt, ved at stabilisere og normalisere det lokale område med dysfunktionen.

Hvornår mærker du en bedring

Der kan gå op til 48 timer før du føler en bedring, fordi der kan være evt. en hævelse eller irritation i det område, hvor der behandles. De fleste oplever en stor lindring med det samme efter første behandling.  Ved akutte problemer må du regne med 3 – 4 behandlinger. Har du kroniske tilstande er det flere behandlinger fordelt over en længere tidsperiode. Et tilbagevenden problem behøves, at blive behandlet 1 gang.

Behandlingens effekt vil altid blive revurderet fra gang til gang, og udebliver effekten, må vi sammen vurdere andre typer behandlinger, der vil være bedst for dig. Er der symptomer på en diskusprolaps, bør du altid opsøge din læge. Jeg kan også supplere med øvelser, som du selv kan gøre derhjemme, som kan være med at afhjælpe dine gener i dit bevæggeapparat.