Muskuloskeletal Smertebehandling (MSB)

I behandlingen oplever du ikke “high-velocity thrust manipulationer” (knæklyde).som hos andre behandlere.  Du vil under hele behandlingen have fuld kontrol og styring og føle dig tryg og afslappet. Behandlingen som der bruges på klinikken er Muskuloskeletal Smertebehandling (MSB)

    • MSB bygger på velafprøvede behandlingskoncepter indenfor klassisk osteopati, muskuloskeletal medicin, prometheus koncept, chiropractic network spinal analysis samt almen fysioterapi.
    • MSB er nu et komplet system, hvor sammensætningen af de forskellige metoder i praksis bidrager med helt nye behandlingsmuligheder for klienten.

Gennem min behandlererfaring og med anvendelsen af MSB til behandling af problemer i bevægeapparatet, er det mit klare mål, at give din krop et bedre udgangspunkt, hvorfra den selv restituerer og heler.

  • Læs om min bagrund som behandler her
  • Klienter siger, læs her
  • Book en tid her

Muskuloskeletal Smertebehandling undersøgelse og behandling

Undersøgelsesmetoden er simpel, men dog ikke mindre diagnostisk præcis, og som i nogle tilfælde kan erstatte røntgen eller kostbare og tidskrævende CT- eller MR-scanninger.

Konsultationen starter med en samtale om de smerter og eventuelle bevægelsesproblemer, som du oplever. Først vil jeg se dig i stående og siddende stilling, samt foretage enkelte funktionsundersøgelser. Dette vil guide mig til hvor dit problem er, som ikke nødvendigvis behøver at sidde der, hvor du oplever dine symptomer.

Dernæst starter jeg på en mere præcist lokalisering ved palpation med mine hænder, hvor det dysfungerende område sidder. Dernæst starter jeg på Muskuloskeletal Smertebehandlingen , som du oplever blid og nænsomt ved at stabilisere og normalisere det lokale område med dysfunktionen.

Hvornår mærker du en bedring

Der kan gå op til 48 timer før du føler en bedring, fordi der kan evt. være en hævelse eller irritation, i det område, hvor der behandles. De fleste oplever en stor lindring umiddelbart efter første behandling. Ved akutte problemer må du regne med 3 – 4 behandlinger. Har du kroniske tilstande, er det flere behandlinger fordelt over en længere tidsperiode. Et tilbagevendende problem kræver at blive behandlet én gang.

Behandlingens effekt vil altid blive revurderet fra gang til gang, og udebliver effekten, vil vi sammen vurdere andre typer behandlinger, der vil være bedst for dig. Er der symptomer på en diskusprolaps, bør du altid opsøge din læge. Jeg kan også supplere med øvelser, som du selv kan gøre derhjemme, der kan være med til at afhjælpe dine gener i dit bevægeapparatet.