Problemer overalt i kroppen

Har nu gennem nogle mdr fået hjælp af Rene´ med ret utrolige resultater.

Et langt liv som sygehjælper i sundhedssektoren har sat sine spor : diskusprolaps, frosne albuer, skulder/nakkeproblemer, sovende fingre. Påkørsel gav problemer med halebenet. Summen af alle disse skader kulminerede i slidgigt. Kunne knap gå, v fod hævet og smertende. Sm. v ben, knæ, hofte. Dårlig søvn grundet sm. Min krop føltes som en 80 årig- stiv med sm døgnet rundt.

Selv om jeg har prøvet at passe på mig selv gennem årene med kiropraktor, akupunktur, kranio sakral terapi, massage mm og jævnlig motion, hvile efter behov osv syntes jeg at mit liv gik i “opløsning” og jeg overvejede om jeg stadig kunne bo med 12oo kvadratmeter have og brændeovn.

Rene´ har virkelig været på “overarbejde” med mig, problemer overalt i kroppen.
Nu føler jeg mig nærmest “født på ny”. Jeg kan begynde at gå ture igen, komme omkring. Lave havearbejde. Sove om natten. Næsten smertefri. Humøret er bedre. Kan mærke kroppen er “kommet på plads”.

Jeg er virkelig taknemmelig. Rene´ er seriøs, kompetent og et virkeligt rart menneske. Havde jeg vidst det her for år tilbage var jeg sprunget direkte til Osteopatien og Rene´