Iskias smerter

Smerter i højre ben og jeg stod foran en ferie i Sydengland, hvor man skulle gå meget.
Jeg tog kontakt med René i Rygklinik Sjælland og fik to behandlinger inden ferien. Det gik nogenlunde at gå under ferien med lidt smerter.
Vi aftalte at jeg skulle komme til behandling efter ferien og efter to til tre behandlinger er jeg smertefri.

61 27 04 49

Stærke smerter i hofte efter løb

Rent tilfældigt havde jeg gemt et link til René på FB så da jeg pludselig fik stærke smerter i højre hofte efter opstart på at løbe træne som jeg først prøvede at få behandlet med akupunktur uden den største virkning prøvede jeg at besøge René.

Han har gjort underværker med hans behandling og efter to behandlinger er alle smerter forsvundet og jeg kan igen løbe for fuldt!

Kan kun anbefale andre at opsøge René, jeg har prøvet mange slags behandlere pga flere rygoperationer og selvom det umiddelbart ikke virker som om René næsten gør noget ved én så virker det bare!

Maj-Britt - Skrevet d. 8. november 2018

Iskiasnerven

Efter en ulykke for mange år siden som soldat, hvor jeg fik knust højre hæl. Det har i mange år givet smerter foden og i hele højre side af hoved.

Det kunne René efter nogle få behandlinger konstatere var iskiasnerven, der var kommet i klemme. Det løsnede René op på, så jeg nu kun behøver opfølgende behandlinger.

Carl Christian

Carl Christian - Skrevet d.29. maj 2018

Smerter i baglårene efter løb

Har igennem det sidste år haft problemer med ondt/smerter i baglårene efter løb.

Jeg har fået René anbefaldet og kan kun give ham den største ros.

Er efter 4 behandlinger smertefri og kan løbe uden gener? Tak René
Mange løbehilsner
Tina Gyldholm

Tina Gyldholm - Skrevet d. 8 november 2017

Effektiv behandling, der virker hurtigt

Efter 2 uger med kraftige smerter i lænden og den ene balle gik jeg til Rygklinik Sjælland for at prøve osteopati i stedet for almindelig massage.

Behandlingen var meget blid og jeg var lidt skeptisk, mens jeg lå på briksen, men da jeg rejste mig efter den første behandling, var smerterne stort set væk.

Jeg har fået flere behandlinger efterfølgende, bl.a. for en gammel skulderskade, og jeg er ikke i tvivl om, at det fremover er René, jeg går til, når jeg har ondt.

Jesper Sydney Jensen - Skrevet d. 18. januar 2017

Lændesmerter og iskiassmerter

For 10 år siden fik jeg en rygskade, og jeg har siden da levet med lænde- og iskias smerter i varierende grad.

Jeg besluttede mig for at prøve en osteopat, da hverken fysioterapeuter eller kiropraktorerne har været i stand til at afhjælpe problemet.

Valget faldt tilfældigt på René, og det har jeg ikke fortrudt! Siden min første behandling er det gået støt og roligt fremad, og jeg kan nu både lave styrketræning og løbe uden
smerter!

René s behandlinger er meget blide, men man skal ikke tage fejl – der sker virkelig noget inde i kroppen, selvom det ikke siger “knæk”!

Livet er for kort til smerter, så book en tid i dag ?

Natalie E. - Skrevet d. 22. september 2016

Piskesmæld, diskusprolaps og bækkenløsning

René hjælper mig med at holde smerter fra mine skader nede. Jeg har 2 piskesmæld, diskusprolaps og gener efter en tidl. Bækkenløsning – jeg har tidl fået kiropraktisk behandling, men jeg oplever at René s behandling er meget blidere og hjælper bedre.

Nogle gener forsvinder andre kræver et besøg en gang imellem hos Rene.

Jeg kan også godt li Rene´s rolige væsen ?

Henriete Thomsen - Skrevet d. 20. juli 2016

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk