Læs hvad mine klienterne siger om behandlingerne

Her kan du blandt andet læse, hvad nogle af mine klienter har fået ud af at blive behandlet hos Rygklinik Sjælland. 

Det kan være akut opstået problemer med nakke og ryg og en nedsat bevægelighed. Hvilket har givet dem muskelsmerter, iskiassmerter eller gener som hovedpine og svimmelhed eller andre smerteproblemer.

61 27 04 49

Undersøgelse af øvre ryg

Ultra løbet 100 Miles – en rejse

Ultra løbet 100 Miles – en rejse Sidste weekend var jeg, oppe til min store “eksamen”, Ultra løbet 100 Miles – Around the isle of Mors. Det har været en lang rejse og samarbejde med Rene, som har gjort det muligt.Hvis vi skruer tiden tilbage til første gang, hvor jeg kravlede ind på klinikken fuldstændig forvredet i smerte og afmagt. De utallige gange, når jeg efterfølgende har kommet grædende tilbage fordi jeg havde glemt at lytte til min krop. Rene har uden undtagelse formået, at rette og stabilisere min ryg, så jeg har gået udad hans dør med et smil. Nogen gange har han skullet bruge flere gange til, at rette op på det jeg havde sat over styr, men altid med succes. Tak Rene,Du har været og er den person der om nogen har betydet,at jeg har en hverdag uden smerte og samtidig styrken til, at udleve mine drømme. /Søren Knudsen Søren Knudsen – Skrevet d. 24. september 2015

Indsend dit kommentar om behandlingen

Vilkår mellem dig og klinikken

Du vælger at fremstå med dit navn eller kun dit navns initialer. Din kommentar kan også findes på forskellige digitale medier såsom Google-søgemaskiner, Facebook mv.

Dit  indlæg kan på din anmodning blive slettet ved at kontakte klinikken.  Desuden har Rygklinik Sjælland ret til, at ikke publicerer dit indlæg eller slette det. Er dit indlæg blevet slettet kan det ikke genskabes igen. Din e-mail og hvem du er, forbliver fortroligt mellem dig og Rygklinik Sjælland v/ René Rasmussen.

Jeg accepterer med mit samtykke,  at jeg har læst vilkårene mellem jeg som bruger og klinikken Rygklinik Sjælland.

René  siger mange tak for at du skrev en kommentar om din behandling i klienterne siger.

De bedste hilsner

René Rasmussen Rygklinik Sjælland

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk