Pris på behandling

Du betaler samme pris på klinikken, om det er  første eller anden gang, du bliver behandlet på klinikken, Prisen inkludere undersøgelse og MST behandling, som typisk varer i 30 minutter.

350,00 kr.*

450,00 kr.* ( ved akut hjemmebehandling**)

* Du kan ikke får tilskud fra den offentlige sygesikring eller sygesikring danmark på klinikken.

* klinikken er momsfritaget

* Kvitteringer generes elektronisk og senes til din e-mail

* Ved behandling udenfor normal åbningstid beregnes der et tillæg på 100,00 kr. ( Der kan forekomme, at jeg ikke kan tilbyde dig en udenfor den normale åbningstid)

Hjemmebehandling**

Er du ikke i stand til at komme på klinikken og har et akut problem, kommer jeg til din bopæl med en transportable briks.

Der er et tillæg på 100,00 kr. ved hjemmebehandling (ialt 450,00 kr.).

Jeg kører ud til nærområdet af Frederikssund i en radius af 5 km fra klinikken. Ved længere køreafstande op til maks 8 km, tilskrivets der et eksta tillæg på 50,00 kr.

Afbudsregler

Er du forhindret i, at møde op til aftalte tid, skal denne tid aflyses senest klokken 21:00 aftenen før din aftalte tid.  Dette kan du gøre på sms til mobil 61270449 ( husk at skrive dit navn og behandstidspunk og dagen)

Aflyses tiden senere end klokken 21:00, eller på selve dagen, vil der blive lagt et gebyr på 100 DKK til din næste konsultation.

Hvis du glemmer, at aflyse din tid, og ikke møder op til det aftalte tidspunkt, vil du blive faktureret det fulde beløb for behandlingen, til afregning ved næste konsultation.

Klinikken modtager MobilePay- og Kort- samt kontant betaling

Betal med MobilePay Rygklinik Sjælland

Betal med MobilePay

easypay
Dannkort VIsa . Visa Electron, MasterCard samt American Express

Book tid online

Der kan bookes online tid på dags dato, men  finde du ikke en ledig tid kontakt klinikken på sms mobil nr. 6127 0449.
Du kan først “Login” på online booking, når du er oprettet som bruger i klinikkens  journal ( dvs har været på klinikken indenfor de sidste 2 år). Derfor opret dig først, hvis du ikke har været på klinikken før,  inden du kan book din tid  online.
Har du problemer med at bestille en tid via online booking, kontakt kinikken på sms mobil nr. 6127 0449