Nakkesmerter

Jeg havde gennem måneder kæmpet med ulidelige smerter bag det ene øje, bag det ene øre, nakkesmerter, daglig hovedpine, ømhed i hovedbunden, smerter på den ene side af halsen, strålende ud i kæben og til tider tillige tinnitus.

61 27 04 49

Hovedpine og migræne samt lændehold

Rygklinik Sjælland har hjulpet mig næsten af med hovedpine/migræne. Fra at have hovedpine 1-3 gange om ugen er det nu så sjældent at jeg ikke tæller…

Jeg har fået sat ryg og nakke på plads og fået akupunktur i mit dårlige knæ så hævelsen gik væk…

Jeg anbefaler altid Rygklinik Sjælland til alle jeg kender.

Min mand har fået sat hold i nakken/ryggen på plads og min datter har også gået der pga. Skævhederne i “skelettet” som nu er meget bedre…

Så varmeste anbefalinger herfra.

Mari Cederbo -

Skrevet d. 13. juli 2017

Låst facetled i lænde- og nakken

Jeg har flere gange været i behandling hos René Rasmussen.

Først for et låst bækken efter et ukontrolleret løft. Jeg fik 2 behandlinger og havde herefter ingen gener.
Sidenhen har jeg døjet med låste facetled bl.a. i lænde- og nakkeregion, hvor jeg desværre havde gået med symptomer som bevægelseshæmning og spændinger i noget tid. Allerede efter første behandling oplevede jeg bedring i form af mere bevægelsesfrihed og efter flere behandlinger måske 3-5 behandlinger var symptomerne klinget af.
Absolut en meget effektiv behandling.

Behandlingen opleves stille og rolig, kontrolleret, man er selv med i processen og derfor er man tryg.
Rene Rasmussen er en super dygtig og kompetent behandler. Han ved virkelig, hvad han har med at gøre. Kan absolut anbefales.

Lone

Lone - Skrevet d. 25. juni 2017

Problemer med nakken

Virkelig god og skånsom behandling, der virker.

Jeg havde problemer med nakken, som René meget hurtigt fik has på.

Kan kun anbefales.
Mvh
Steen

Steen Sørensen - Skrevet d. 21. maj 2017

Sygemeldt med stress

Min nakke og mine skuldre og arme var meget ømme og spændte, mine håndled gjorde ondt, hvorfor jeg henvendte mig til René. Han kunne med osteopatien løsne spændingerne i nakken og skuldrene, smerterne i håndledene forsvandt, og med Network Spinal Analysis kom min krop i en dyb afspænding, som beroligede mit system meget.

Jeg måtte lige omkring en psykoterapeut et par gange i starten af min sygemelding også, men derfra har jeg stort set klaret min stress-håndtering ved hjælp fra René s behandlinger. Jeg er nu efter 2 fulde måneders sygemelding og 2 måneders delvis raskmelding oppe på fuld tid igen.

Jeg kommer stadig hos René , med et par ugers intervaller,- på den måde har jeg kunnet holde mig fri for flere sygedage. Jeg takker dig meget Rene, det har været helt uundværligt at modtage dine behandlinger gennem denne stress-periode.

Kh Alice Kirk

Alice kirk - Skrevet 13. februar 2017

Spændingshovedpine, låst i nakke samt ryggen

Jeg har igennem mange år lidt af både hovedpine, spændinger i hals og nakke samt ryggen. Jeg har været til kiropraktor, akupunktur, zoneterapi mm. men intet af det har haft en langvarende virkning på mig.

Allerede efter første behandling hos René, kunne jeg mærke at min hovedpine næsten forsvandt og mine spændinger i nakken ikke var lige så voldsomme.

I dag er min hovedpine væk, og mine spændinger i nakke og hals er i den grad formindsket.

Hilsen Jeppe

Jeppe - Skrevet d. 21. oktober 2016

Hovedpine i højre baghovedet

Jeg har lidt af daglig hovedpine i højre baghovedet i ca. 1 år. Har været til div. behandlere med meget kortvarig/ingen effekt.

Da jeg startede hos Rene, havde jeg ingen forventning om bedring af min hovedpine, men efter ca. 5 behandlinger hvor der ofte ingen eller meget lidt effekt havde været, skete der pludselig noget- fra den ene dag til den anden var min hovedpine fuldstændig væk.

Nu har jeg været hovedpinefri i ca. 1 1/2 mdr. – fantastisk!

B. Skeen - Skrevet d. 5. januar 2016

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk