Vilkår mellem dig og klinikken

Du vælger at fremstå med dit navn eller at være anonym (skriv “anonym klient” fremfor dit navn). Din kommentar kan også findes på forskellige digitale medier såsom Google-søgemaskiner, Facebook mv.

Mit indlæg og min email kan på min anmodning blive slettet ved at kontakte klinikken.  Din e-mail og hvem du er forbliver fortroligt mellem dig og Rygklinik Sjælland v/ René Rasmussen.

Jeg accepterer med mit samtykke at jeg har læst vilkårene mellem jeg som bruger og klinikken Rygklinik Sjælland.

René  siger mange tak for at du skrev en kommentar om din behandling i klienter siger.

De bedste hilsner René Rasmussen

KLIK PÅ BOOK ONLINE

 1. 19. juli 2019

  Voldsomt vred i lænden


  Efter en skade på job med et voldsomt vred i lænden prøvede jeg en kiropraktor i Sverige og en i DK efter 4 behandlinger var der absolut ingen bedring.
  Jeg har aldrig prøvet at have så ondt før, jeg kunne ikke finde en stilling der var smertefri.

  Jeg læste så om René og allerede efter første behandling var der bedring jeg har gået hos Rene 1x ugentlig og hvilken lettelse jeg har stort set ikke smerter og kan igen bevæge mig frit.

  Jeg kan varmt anbefale Rene han kan noget uden at “ knække og brække “ hvilket jeg er er meget taknemlig for,
  Hilsen Mie

 2. 18. juli 2019

  Akut hjemme behandling af hold i lænden.

  Efter at have været meget inaktiv og sengeliggende pga. En overrevet akillessene, så prøvede jeg nok lidt for ihærdigt at bruge romaskinen til at komme af med noget frustration. Dette var ikke en særlig god løsning, som resulterede i at jeg fik hold i lænden, og ikke kunne andet end at kravle ind i min seng.

  Så fuldstændig desperat på nu også at ligge låst i sengen med en overrevet akillessene i gips, og en “låst” lænd, så ringede jeg yderst desperat til Rene en onsdag aften klokken 19:30.

  En time senere troppede Rene op på vores hjemmeadresse. Og med hans trykken, så fik han mig til at blive bevægelig i lænden igen.

  En uvurderlig hjælp til et helbred og især psyke som var meget presset.

  En stor tak herfra.

  Hilsen Thomas

 3. 3. juli 2019

  Fodboldskade lysken


  Rene hjalp mig med en skade ved lysken, som jeg havde haft i lidt over en måned inden jeg kom til ham. Det var virkelig hjælpsomt, eftersom jeg spiller fodbold i min fritid. Der gik ikke lang tid før smerten var væk og jeg kunne vende tilbage til at spille fodbold igen.

  Han har også lige hjulpet mig med min nakke, da jeg slog den da jeg var ude og bade. Har ingen smerter nogle steder nu.

  Det er helt vildt hvor meget hans behandling kan hjælpe, kan helt klart anbefale ham.

  Hilsen Jonathan

 4. 10. juni 2019

  Fodboldrelateret skade ved lysken

  Jeg fik en irriterende fodboldrelateret skade ved lysken, der tog alt min energi og lyst til at spille fodbold og generelt være aktiv, da det gjorde ekstremt ondt.

  Efter fire behandlinger hos Renée er min skade væk, og jeg kan løbe fuldt ud igen.

  Han er super professionel og udviser masser af ekspertise! Han kan klart anbefales!

 5. 7. juni 2019

  Rygskade efter et uheld


  Jeg fik i 2014 en rygskade efter et uheld til et gymnastikstævne. Trænerne mente ikke det var alvorligt, og blev derfor tvunget til at springe igen dagen efter. Jeg gik til både fysioterapeut og kiropraktor i flere måneder, det hjalp men kun kortvarigt. Jeg var ikke i stand til at gennemføre folkeskole før kom i behandling hos Rene.

  Jeg fik anbefalet Rene gennem min mors veninde, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Rene forstår at imødekomme kroppen lige præcis der hvor den er. Han skaber langvarig effekt af det han laver, hvilket ikke er lykkedes for nogen andre. Rene får min kraftigste anbefaling, og vil anbefale alle at kontakte uanset om man har lidt ondt eller har lidt et traume af kroppen.

  Jeg kommer stadig ca hver 6-12 måned, og har ingen smerter mellem behandlingerne. Mine lændesmerter, kronisk hovedpine, kvalme, svimmelhed, rygsmerter og nakkesmerter er helt forsvundet er helt forsvundet og et tidligere overdrevet pilleforbrug er stoppet helt. Jeg kan nu både arbejde og gå i skole uden at skulle spise piller hver dag og stadig ikke være i stand til at gennemføre.

  Min dybeste respekt og tak til Rene!

 6. 13. maj 2019

  Hovedpine og rygsmerter


  Jeg har i to år døjet med en slem hovedpine. Efter første behandling hos René forsvandt hovedpinen.
  Udover det har jeg siden jeg har været 14 år haft mange ryg og lændesmerter og efter en graviditet med bækkenløsning til følge har min venstre hofte ikke fungeret optimalt og jeg har dårligt kunne gå.

  Jeg har efter nænsom behandling hos René fået det meget bedre. Jeg kan varmt anbefale René
  – Katja

 7. 28. april 2019

  Behandling af iskias smerter.


  Renè kan jeg kun anbefale.
  Efter at jeg har været plaget af smerter ned i mit venstre ben i 2-3 år, har jeg nu efter nogle behandlinger hos Renè , har jeg nu væsentlig færre smerter og nyder, at jeg kan gøre flere ting uden at få mange smerter i mit ben efterfølgende.
  Jeg var tidligere blevet behandlet hos en kiropraktor, dog uden at jeg fik nogen bedring.
  Nu tror jeg at jeg kan holde smerterne nede, med få behandlinger i løbet af året.
  Lars

 8. 10. april 2019

  Behandling af iskias og lændesmerter.


  I forbindelse med behandling af lændesmerter og smerter i iskias, har behandlingen ikke alene været smertelindrene, men fjerner også en dyne af træthed, som jeg har lidt af de sidste år.
  Hilsen Ole

 9. 31. januar 2019

  Bækkenforskydelse jeg først troede var en lyskeskade


  Efter igennem mange år at have været overvægtig tabte jeg en masse kilo og begyndte at træne, og nok alt for hårdt. Det udløste først en bækkenforskydelse jeg først troede var en lyskeskade som jeg fik behandlet hos en massør og akupunktør.

  Det gav mig absolut intet og jeg opsøgte efter nogle måneder René, Rygklinik Sjælland, som jeg kom i tanker om havde hjulpet mig meget hurtigt med rygsmerter år tidligere.

  Han fandt hurtigt ud af hvad der skulle til ved roligt og uden ubehag at justere på min krop. Helt fantastisk.

  I forløbet har jeg også raget en skulderskade til mig som er lidt mere speciel men som han har givet mig ro omkring og forbedrer når jeg kommer forbi ham.

  Mine største anbefalinger

 10. 14. december 2018

  Jeg har haft ondt i venstre hofte med smerter ned i benet, i et helt år.

  Diverse behandlinger gennem min læge, har ikke hjulpet.
  Efter jeg begyndte hos René aftog smerterne langsomt.

  René tænker i helt andre baner og giver en behandling, som hjælper
  samt gode råd om, hvad jeg kan gøre i dagligdagen.

  Jeg bor på Amager, men tager gerne turen til Frederikssund, for det hjælper.

  Jeg kan varmt anbefale René

  Yvonne

 11. 8. november 2018

  Stærke smerter i hø hofte efter løb


  Rent tilfældigt havde jeg gemt et link til René på FB så da jeg pludselig fik stærke smerter i højre hofte efter opstart på at løbe træne som jeg først prøvede at få behandlet med akupunktur uden den største virkning prøvede jeg at besøge René.

  Han har gjort underværker med hans behandling og efter to behandlinger er alle smerter forsvundet og jeg kan igen løbe for fuldt!

  Kan kun anbefale andre at opsøge René, jeg har prøvet mange slags behandlere pga flere rygoperationer og selvom det umiddelbart ikke virker som om René næsten gør noget ved én så virker det bare!

 12. 12. september 2018

  Ryggen


  René har udmærkede metoder til at rette min ryg.
  Det har virket hver gang

  Mvh. Mads

 13. 17. juli 2018

  Rygsmerter


  Det er nu 13 år siden jeg ved et tilfælde mødte René.

  Efter at jeg blev overfaldet som 16 årig, endte det med at jeg kun kunne komme ud af sengen hver anden dag i et år. Jeg prøvede alle former alternativ behandling og lige meget hjalp det.

  Troede mit liv var slut i en alder af 20 år!!

  En overnatning hos mine forældre, endte så skidt at mine smerter var værer end de hidtil havde været.

  Min mor kontaktede hendes læge, og jeg blev henvist til René.

  2 behandlinger på en uge og det ændrede mit liv, kunne igen komme ud af sengen daglig.

  Behandlingen fortsat på uge basis igennem et par måneder, så blev det hver 14 dag, til måneds basis og nu går jeg 1-3 gange halv årligt.

  Kan kun anbefale behandling hos René.
  Gustav

 14. 18. juni 2018

  Mavesmerter


  Jeg gik i næsten 4 år med mavesmerter. Gennemgik utallige undersøgelser og betalte for rigtig meget alternativ behandling.

  Jeg fandt så endelig Rygklinik Sjælland og efter få behandlinger af min ryg blev jeg endelig smertefri og kan få et normalt liv igen.

  Jeg giver mine anbefalinger til alle der har problemer med ryg eller lignende.

  Irene

 15. 29. maj 2018

  Iskiasnerven


  Efter en ulykke for mange år siden som soldat, hvor jeg fik knust højre hæl. Det har i mange år givet smerter foden og i hele højre side af hoved.

  Det kunne René efter nogle få behandlinger konstatere var iskiasnerven, der var kommet i klemme. Det løsnede René op på, så jeg nu kun behøver opfølgende behandlinger.
  Carl Christian

 16. 27. maj 2018

  Svimmelhed


  En mandag morgen i december 2016 vågnede jeg som vanligt op ved lyden af vækkeuret, men kunne slet ikke stå på benene, da jeg prøvede at komme ud af sengen. Jeg var så svimmel, at jeg nærmest måtte kravle langs panelerne.

  Efter et langt udredningsforløb på privathospital fik jeg i August 2017 konstateret slidgigt og diskusprolaps i nakken og behandling var træning af muskler i nakke/ryg.
  Jeg syntes ikke rigtig det hjalp, jeg var stadig meget skidt og kunne dårligt passe mit arbejde og blev delvist sygemeldt.

  I januar 2018 startede jeg hos René og jeg føler han har været en stor hjælp og jeg kan nu passe mit arbejde samt have et nogenlunde normalt liv.

  Jeg havde udover svimmelhed rigtig mange smerter i venstre arm, som
  er totalt forsvundet nu. Jeg er stadig i behandling og er meget optimistisk.

  Af hjertet tak René, du har gjort en stor forskel for mig og også min familie.

 17. 10. maj 2018

  Svimmelhed


  Har i over 2 år lidt af svimmelhed og træthedsfornemmelser i arme og ben.
  Det er nu forsvundet efter flere behandlinger hos Rene.
  Super behandling , Tak

 18. 6. april 2018

  Smerter i ryggen og i ribbenene efter et fald


  På en ferie, for et år siden, gled jeg på et badeværelsesgulv, jeg landede på ryggen ovenpå et højt betondørtrin. Det skete samme dag som jeg skulle rejse hjem, og det lykkedes på en eller anden måde, at komme hjem.

  Dagen efter tog jeg til lægen, der gav mig en recept på smertestillende piller, jeg blev ikke, i første omgang, røntgenfotograferet.

  Efter flere besøg hos lægen, blev jeg røntgenfotograferet via en kiropraktor, der konstaterede, at torntappen på den 7. ryghvirvel var brækket.

  Jeg har haft utrolige smerter i ryggen og i ribbenene. Jeg kunne ikke gå ret langt på grund af smerterne, og jeg kunne ikke bruge armene uden at få voldsomt ondt i ribbenene.

  Jeg har prøvet fysioterapi og massage, men det hjalp næsten ikke på ryggen og ribbenene.

  Da jeg på facebook læste om Rygklinikken i Frederikssund, bestilte jeg en tid hos Rene. Jeg har i alt været der fem gange, og allerede efter første gang, var der fremgang at spore. Nu hvor jeg har været der fem gange mærker jeg ikke mere til ryggen eller ribbenene.

  Jeg er et nyt menneske efter behandlingerne, og er nu ved at træne mig selv op efter de mange måneder, hvor jeg ikke har kunnet foretage mig noget.

  Jeg kan på det varmeste anbefale René.

 19. 25. marts 2018

  Alvorligt ondt i ryggen


  For 3 mdr siden fik jeg alvorligt ondt i ryggen, så ondt i ryggen, at jeg ikke kunne arbejde, sidde ned, ligge ned uden at jeg havde mange smerter.

  I dag er der stort set ingen smerter, “kun” en træt ryg. For hver gang jeg har været hos Rene, har der været markant bedring.

  Jeg går stadig til behandling hos Rene, og jeg ønsker for alle der har dårlig ryg at de skal vide at “ mirakel ryg manden” er i Frederikssund….
  Hilsen
  Pernille Jensen

 20. 2. marts 2018

  Nakkesmerter gav Hovedpine/migræne


  Jeg fik ondt i det ene skulderblad samt nakkesmerter d. 20/12-17, hvilket gav mig voldsom hovedpine/migræne.

  Jeg startede med fysioterapi – én gang hver uge og min hovedpine/migræne blev desværre dagligt og værre for hvergang, jeg havde været der, så jeg stoppede efter fjerde gang.

  Så prøvede jeg en kiropraktor, som kunne konstatere via røntgen billeder, at jeg havde scoliose og han “knækkede” min ryg og nakke, hvilket hjalp den første gang, men efter anden gang var min hovedpine/migræne tilbage.

  Jeg hørte heldigvis om René og har nu fået i alt 5 behandlinger og er færdig behandlet med super resultat. Jeg har ikke haft hovedpine/migræne siden jeg startede hos René og kan derfor varmt anbefale ham.

  Bedste hilsner fra Ghita

 21. 21. februar 2018

  Piskesmæld


  Blid behandling med fantastiske resultater.
  16 års nakkesmerterne og svimmelhed efter biluheld, er væsentlig reduceret.
  Kan varmt anbefales

 22. 20. februar 2018

  Slidt ryg


  Min lænd og nakke er slidt konstateret af en MR scanning. Jeg har prøvet to forskellige fysioterapeuter uden resultat, og jeg har fået at vide,at jeg skal leve med det, og det eneste der er at gøre er styrke mine rygmuskler.

  Jeg af vide af en ven, at jeg skulle prøve René hos Rygklinik Sjælland. Da jeg startede hos René, kunne jeg ikke bukke mig uden voldsomme smerter, og det kan jeg nu med mindre smerter.

  Min hverdag går bedre, jeg træner stadigvæk min rygmuskler, og kommer jævnligt hos Renè.

  Renè kan et eller andet, selvom det ikke ser ud af noget.

  Mvh Henrik V

 23. 14. februar 2018

  Hovedpine og svimmelhed


  De bedste roser skal du Rene have fra mig.
  Hovedpine nakkesmerter svimmelhed spændinger har du kunnet fjerne med lette tryk.
  Kan anbefales.
  VH Marianne

 24. 31. januar 2018

  Facetledssyndrom


  Lider af facetledssyndrom og det satte sig efter nytår. Har været hos Rene hver uge siden og det været en befrielse hver gang når jeg er gået derfra.

  Det er en vild rejse hver gang og rar fornemmelse at lethed, det er nu overstået for denne gang.

  Men ikke sidste gang jeg har været hos Rene’.
  Klart en stort anbefaling..
  Hilsen Line

 25. 30. december 2017

  Kommentar fra Camilla.


  René har hjulpet mig til at kunne kører bil samt har jeg fået reduceret mine smerter, dog skal jeg igen besøge ham i det kommende år.
  Betegnelsen tryllekunstner er han super dygtig der virkelig har hjulpet mig selvom jeg havde svært ved at tro på det var muligt.
  Virkelig dygtig behandler der kan noget mange andre behandler ikke kan. Jeg er ham evig taknemmelig.

  Camilla Schmidt

 26. 6. december 2017

  Ryg/ribben sat på plads.

  Jeg fik endnu en gang bekræftet, hvor utrolig dygtig René er!

  Jeg fik lavet et vrid i min ryg, da jeg skulle sætte min lille datter i sin autostol. Det var meget smertefuldt, og jeg havde svært ved at trække vejret.

  René havde heldigvis en akuttid.
  Med lette tryk og stor ekspertise, fik han arbejdet min ryg/ribben ‘på plads’ igen, og jeg kunne gå derfra uden smerter.
  Tak!

  Hilsen
  Sarah

 27. 5. december 2017

  Svimmelhed og nakkesmerter efter et piskesmæld.


  Min mand har i 20 år on and off døjet med svimmelhed og nakkesmerter efter et piskesmæld. Han har prøvet mange former for behandlinger og det har da også hjulpet i perioder, men kun for kortere tid.

  Havde så hørt rigtig godt om René og syntes han skulle prøve ham.
  Han tog ned til ham i foråret og fik tre behandlinger.

  Hold da op, siger jeg bare – sikke en forandring, han har ikke været svimmel siden.
  Der er ligesom at få et nyt liv forærende.

  Så kan kun varmt anbefale René.
  Hilsen Tine

 28. 23. november 2017

  Jeg har gennem mange år lidt af hovedpiner/migræner.

  For ca 2 år siden begyndte jeg også at få hovedpiner om natten, hvilket resulterede i meget dårlig nattesøvn.

  Jeg har prøvet stort set alt, men det var først da jeg startede behandling hos Rene, Rygklinik Sjælland, at der skete noget positivt. Efter 4 behandlinger er min natte-hovedpine fuldstændig forsvundet og mine daglige hovedpiner er også svundet væsentligt.

  Rene’s blide behagelige behandling kan jeg varmt anbefale 🙂

  Hilsen Anette

 29. 8. november 2017

  Ondt/smerter i baglårene efter løb


  Har igennem det sidste år haft problemer med ondt/smerter i baglårene efter løb.

  Jeg harfået René anbefaldet og kan kun give ham den største ros.

  Er efter 4 behandlinger smertefri og kan løbe uden gener? Tak René
  Mange løbehilsner
  Tina Gyldholm

 30. 21. september 2017

  Har brud samt slidgigt i lænd

  I 1989 fik jeg et gevaldigt hold i ryggen, og har lige siden døjet med ondt i ryggen og gået til mange forskellige behandlere.

  I 2016 fik jeg konstateret, at jeg gik med et brud, samt slidgigt og gode råd var dyre.

  Jeg kom i kontakt med Rene fra r`Rygklinik Sjælland, og siden da har han holdt smerter nede, med et par behandlinger ca hvert anden mdr.

  Så har du en gammel skade du døjer med, så kan jeg varmt anbefale ham
  Mvh Peter

 31. 5. september 2017

  Jeg har lidt af meget spændt lænd og ryg

  På et tidpunkt kunne jeg næsten ikke komme ud af sengen selv om morgenen. Det kan jeg nu.

  Jeg kan også tage strømper på selv. Jeg har en god hverdag uden smerter.
  Det troede jeg ikke at jeg ville få igen.

  Så mine aller bedste anbefalinger til denne “gode Mand”. Og så er han tilmed hyggelig at komme hos. Det tager tid……. men lige med et kan man bare mærke store forbedringer.

  Jeg kan kun varmt anbefale René ´s Rygklinik.

  Heidi Schultz

 32. 21. juli 2017

  Udfordringer efter et brud på rygsøjlen.

  En super klinik og en super kompetent og sympatisk behandler. Her bliver jeg godt behandlet hvor menneskelig forståelse og respekt for min situation er i højsædet, og jeg føler absolut ikke at jeg ” bare” er et nummer i rækken af klienter.

  Jeg er startet hos René for ikke så længe siden og er stadig under kyndig behandling. Jeg fik et brud på rygsøjlen for 2 år siden, og der er stadig udfordringer i hele kroppen som desværre har fulgt i kølvandet på sådan en omgang. Det bliver en sej omgang – det ved jeg, men det går allerede nu stille og roligt fremad.

  For første gang ser jeg lyst og fortrøstningsfuld på min situation – fornemmer klart lys for enden af tunnelen.
  Jeg kan på det allervarmeste anbefale René 🙂

  De bedste hilsner
  Susanne Bech

 33. 13. juli 2017

  Hovedpine/migræne samt lændehold


  Rygklinik Sjælland har hjulpet mig næsten af med hovedpine/migræne. Fra at have hovedpine 1-3 gange om ugen er det nu så sjældent at jeg ikke tæller…

  Jeg har fået sat ryg og nakke på plads og fået akupunktur i mit dårlige knæ så hævelsen gik væk…

  Jeg anbefaler altid Rygklinik Sjælland til alle jeg kender.

  Min mand har fået sat hold i nakken/ryggen på plads og min datter har også gået der pga. Skævhederne i “skelettet” som nu er meget bedre…

  Så varmeste anbefalinger herfra.

 34. 25. juni 2017

  Låst bækken og facetled i lænde- og nakkeregion


  Jeg har flere gange været i behandling hos Rene Rasmussen.

  Først for et låst bækken efter et ukontrolleret løft. Jeg fik 2 behandlinger og havde herefter ingen gener.
  Sidenhen har jeg døjet med låste facetled bl.a. i lænde- og nakkeregion, hvor jeg desværre havde gået med symptomer som bevægelseshæmning og spændinger i noget tid. Allerede efter første behandling oplevede jeg bedring i form af mere bevægelsesfrihed og efter flere behandlinger måske 3-5 behandlinger var symptomerne klinget af.
  Absolut en meget effektiv behandling.

  Behandlingen opleves stille og rolig, kontrolleret, man er selv med i processen og derfor er man tryg.
  Rene Rasmussen er en super dygtig og kompetent behandler. Han ved virkelig, hvad han har med at gøre. Kan absolut anbefales.

  Lone

 35. 21. maj 2017

  Problemer med nakken.


  Virkelig god og skånsom behandling, der virker.

  Jeg havde problemer med nakken, som Rene meget hurtigt fik has på.

  Kan kun anbefales.
  Mvh
  Steen

 36. 2. maj 2017

  Smerter i skulder og arm.

  Rene hjalp mig med en spændt skulder og tilhørende smerter i højre arm.

  De fire behandlinger var skånsomme men effektive.

  Kan klart anbefales.

 37. 28. april 2017

  Jeg arbejder som tømrer og døjer tit med rygproblemer. .

  Jeg har prøvet lidt af hvert i form af Fysioterapeut og Kiropraktor, men syntes bare ikke rigtig det har hjulpet mig, så hørte jeg om denne Rygklinik og bookede en tid med det samme.

  Må sige at jeg er blevet meget mere fleksibel, end jeg nogen sinde har været og har ikke samme ømhed/træthed i ryggen mere.

 38. 13. februar 2017

  Jeg måtte sygemelde mig med stress i efteråret 2016.


  Min nakke og mine skuldre og arme var meget ømme og spændte, mine håndled gjorde ondt, hvorfor jeg henvendte mig til Rene. Han kunne med osteopatien løsne spændingerne i nakken og skuldrene, smerterne i håndledene forsvandt, og med Network Spinal Analysis kom min krop i en dyb afspænding, som beroligede mit system meget.

  Jeg måtte lige omkring en psykoterapeut et par gange i starten af min sygemelding også, men derfra har jeg stort set klaret min stress-håndtering ved hjælp fra Renes behandlinger. Jeg er nu efter 2 fulde måneders sygemelding og 2 måneders delvis raskmelding oppe på fuld tid igen.

  Jeg kommer stadig hos Rene, med et par ugers intervaller,- på den måde har jeg kunnet holde mig fri for flere sygedage. Jeg takker dig meget Rene, det har været helt uundværligt at modtage dine behandlinger gennem denne stress-periode.
  Kh Alice Kirk

 39. 18. januar 2017

  Effektiv behandling, der virker hurtigt.

  Efter 2 uger med kraftige smerter i lænden og den ene balle gik jeg til Rygklinik Sjælland for at prøve osteopati i stedet for almindelig massage.

  Behandlingen var meget blid og jeg var lidt skeptisk, mens jeg lå på briksen, men da jeg rejste mig efter den første behandling, var smerterne stort set væk.

  Jeg har fået flere behandlinger efterfølgende, bl.a. for en gammel skulderskade, og jeg er ikke i tvivl om, at det fremover er René, jeg går til, når jeg har ondt.

 40. 4. december 2016

  Hofte-, bækken- og lyskesmerter


  Havde igennem længere tid haft smerter ved lysken / hoftebøjer…. Efter 5-6 behandlinger hos René, var smerterne væk og jeg mærkede klart en forbedring.

 41. 21. oktober 2016

  Spændingshovedpine, spændinger i hals og nakke samt ryggen.

  Jeg har igennem mange år lidt af både hovedpine, spændinger i hals og nakke samt ryggen. Jeg har været til kiropraktor, akupunktur, zoneterapi mm. men intet af det har haft en langvarende virkning på mig.

  Allerede efter første behandling hos René, kunne jeg mærke at min hovedpine næsten forsvandt og mine spændinger i nakken ikke var lige så voldsomme.

  I dag er min hovedpine væk, og mine spændinger i nakke og hals er i den grad formindsket.

  Hilsen Jeppe

 42. 22. september 2016

  Lændesmerter gennem 10 år.

  For 10 år siden fik jeg en rygskade, og jeg har siden da levet med lænde- og iskias smerter i varierende grad.

  Jeg besluttede mig for at prøve en osteopat, da hverken fysioterapeuter eller kiropraktorerne har været i stand til at afhjælpe problemet.

  Valget faldt tilfældigt på Renê, og det har jeg ikke fortrudt! Siden min første behandling er det gået støt og roligt fremad, og jeg kan nu både lave styrketræning og løbe uden
  smerter!

  Renes behandlinger er meget blide, men man skal ikke tage fejl – der sker virkelig noget inde i kroppen, selvom det ikke siger “knæk”!

  Livet er for kort til smerter, så book en tid i dag ?

 43. 16. august 2016

  Behandling.

  Jeg havde af flere fået anbefalet René og tog den lange vej fra Holstebro(jylland) over til ham i håb om at han virkelig var så god som jeg havde fået fortalt.

  René er en meget behagelig person, der kan sit håndværk og er yderst professionel. Så jeg blev heldigvis ikke skuffet over at være taget den lange vej. Tværtidmod.

  René levede helt op til forventningerne og jeg havde det allerede bedre få timer efter behandlingen hos ham.

  Så jeg kan varmt anbefale ham og vil helt sikkert benytte mig af hans kompetencer en anden gang.

  Stor ros herfra.

  Venlig hilsen
  Pas

 44. 8. august 2016

  Smerter i lænden.

  Jeg fik pludseligt stor gene i min venstre side af min lænd. Jeg gætter på, at jeg fremprovokerede smerten efter intens kørsel i bil og ifb koblingen/gearskift.

  René fik en forklaring på smerten og påbegyndte en enormt blid behandling. Jeg kunne ikke føle særlig stor forskel efter cirka 20-30 minutters behandling. dog forsvandt min smerte 2 dage senere.

  Til dagligt studerer jeg og sidder ned mange, mange timer dagligt. Det er simpelthen nødvendigt for mig, at være gene-fri.

  René kunne ekstraordinært spotte og fikse problemet – tak.
  Hilsen en studerende

 45. 8. august 2016

  Smerter i lænden.

  Rene hjalp mig ved akutte smerter i lænden.

  Efter 3 uger i smertehelvede fik Rene fat i mig og stort set alt var på plads efter 2 behandlinger.
  Jeg er dybt taknemmelig…

 46. 20. juli 2016

  Jeg har 2 piskesmæld, diskusprolaps samt tidl. bækkenløsning.

  Rene hjælper mig med at holde smerter fra mine skader nede. Jeg har 2 piskesmæld, diskusprolaps og gener efter en tidl. Bækkenløsning – jeg har tidl fået kiropraktisk behandling, men jeg oplever at Renes behandling er meget blidere og hjælper bedre.

  Nogle gener forsvinder andre kræver et besøg en gang imellem hos Rene.

  Jeg kan også godt li Rene´s rolige væsen ?

 47. 6. juli 2016

  Hovedpine/ryg og skuldersmerter, søvnproblemer, snurren i armene.

  Jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger/ behandler, lidt forhistorie:
  Jeg havde lidt af hovedpine/ryg og skulder smerter, søvnproblemer, snurren i armene i 6-8 måneder, har skæv ryg, jeg var ved at gå ud af mit gode skind, smerter og daglig masser af medicin, der påvirkede min dagligdag og min familie.

  Ved et tilfælde så jeg Rene’s hjemmeside på FB, jeg læste de mange positive tilbagemeldinger, og tænkte han ville kunne hjælpe mig, jeg fik bestilt en tid, og jeg må sige at jeg blev meget positiv overrasket, meget professionelt spurgte han ind til min sygehistorie, han mente godt han kunne hjælpe.

  Efter første gang var jeg utrolig træt da jeg kom hjem, og forventede ikke de store ændringer, efter anden behandling, sov jeg i 8 timer hvilket jeg ikke havde gjort i flere år, jeg begyndte at gå fast en gang om ugen, efter nogle måneder var jeg stort set smertefri, mit indtag at medicin var mere end halveret, kunne igen begynde at ride/ passe hundene og daglige gøre mål.

  Jeg har nu holde et par måneders pause, af personlige årsager og kan nu mærke at det er tid til at besøge Rene igen, jeg havde ikke drømt om at jeg igen kunne få en tilværelse stort set uden smerter, jeg er dybt taknemmelig

  Jeg har været mange år inde sygehusvæsenet, men har aldrig mødt en som Rene, empatisk og utrolig professionel, han er virkelig dygtig, vil til enhver tid anbefale ham til andre

  Helle

 48. 22. maj 2016

  Lider af en kronisk ryglidelse.

  Jeg lider af en kronisk ryglidelse, som desværre ikke helbredes.

  Jeg har tidligere prøvet både fysioterapi og kiropraktor uden succes. I 2009 fik jeg anbefalet behandlingen hos Rene, hvor jeg har gået siden. Dette har gjort hverdag tålelig, så jeg kan fungere nogenlunde normalt.

  Jeg går hos Rene med skiftende frekvens, afhængig af min rygs behov.

  Selvom jeg via mit arbejde er omfattet af helbredsforsikring med fysioterapi, så har jeg valgt at betale selv for at gå til behandling hos Rene, da hans behandlingsmetode, har kunnet noget for mig, som hverken fysioterapi eller kiropraktik har kunnet.

  Hilsen Chr.

 49. 13. maj 2016

  Smerter i lænden.

  Min behandling hos René var god og professionel. Havde akutte smerter i lænden og allerede efter første behandling var der bedring.

  I stedet for at går og døje med en øm og træt ryg, kan jeg anbefale en få behandling hos René.

  René har også alternative behandlingsformer.

 50. 21. april 2016

  Problemer overalt i kroppen

  21/4-2016

  Har nu gennem nogle mdr fået hjælp af Rene´ med ret utrolige resultater.

  Et langt liv som sygehjælper i sundhedssektoren har sat sine spor : diskusprolaps, frosne albuer, skulder/nakkeproblemer, sovende fingre. Påkørsel gav problemer med halebenet. Summen af alle disse skader kulminerede i slidgigt. Kunne knap gå, v fod hævet og smertende. Sm. v ben, knæ, hofte. Dårlig søvn grundet sm. Min krop føltes som en 80 årig- stiv med sm døgnet rundt.

  Selv om jeg har prøvet at passe på mig selv gennem årene med kiropraktor, akupunktur, kranio sakral terapi, massage mm og jævnlig motion, hvile efter behov osv syntes jeg at mit liv gik i “opløsning” og jeg overvejede om jeg stadig kunne bo med 12oo kvadratmeter have og brændeovn.

  Rene´ har virkelig været på “overarbejde” med mig, problemer overalt i kroppen.
  Nu føler jeg mig nærmest “født på ny”. Jeg kan begynde at gå ture igen, komme omkring. Lave havearbejde. Sove om natten. Næsten smertefri. Humøret er bedre. Kan mærke kroppen er “kommet på plads”.

  Jeg er virkelig taknemmelig. Rene´ er seriøs, kompetent og et virkeligt rart menneske. Havde jeg vidst det her for år tilbage var jeg sprunget direkte til #Osteopatien og Rene´

 51. 4. april 2016

  Smerter i min skulder under min graviditet.

  Jeg var gravid, og havde i den forbindelse sovet dårligt om natten, hvilket resulterede i store smerter i ventre skulder.

  René gav mig behandlinger, der efter få uger, fik fjernet smerterne i min skulder.

  Det jeg sætter stor pris på ved at komme hos René er, at han hele tiden lytter til én og spørger ind til hvordan ens krop føles, når han har arbejdet med den. Han følger op på, om behandlingen har virket efter hensigten, og han bliver ved med at tænke i ‘nye baner’, indtil smerterne er væk.

  Tak for hjælpen René!!

 52. 21. marts 2016

  Smerter i den nederste del af ryggen samt i bækkenet.

  Jeg har jævnligt gået til behandling på Rygklinik Sjælland siden oktober 2015.

  Behandlingen har nu hjulpet mig, så jeg ikke længere har smerter i den nederste del af ryggen samt i bækkenet, og jeg kan nu cykle igen uden problemer.

  Behandlingen er skånsom og effektiv.

 53. 29. januar 2016

  Jeg pådrog mig en knæskade


  Efter en træningsskade i et Fittness center – under samvær med en personlig træner – pådrog jeg mig en knæskade og en alvorlig muskellæssion, der medførte funktionsnedsættelse og næsten daglige smerter og ubehag i form af væskeansamlinger.

  Jeg fulgte et længere behandlingsforløb hos Renee, hvor jeg også modtog to akupunkturbehandlinger.

  I dag er smerter og ubehag væk, jeg oplevede en meget professionel behandling og rådgivning og sidste år kunne jeg atter finde mine langrendsski frem og genoptage skiferien.

 54. 16. januar 2016

  Nakkesmerter som gav hovedpine.

  Jeg led i mange år af nakkesmerter som tit gav mig hovedpine.

  Jeg har prøvet mange former for behandlinger, som kun har afhjulpet min smerte i kortere tid.

  Jeg har gået hos Rene i ca 1 år, og har netop afsluttet min behandling, fordi jeg simpelthen er blevet hjulpet….

  Rene er en meget rar person og meget dygtig og imponerende til sit arbejde. Jeg anbefaler ham varmt og hvis jeg får hovedpiner igen vil jeg ikke tøve med at henvende mig til Rene – Jeg ved han kan hjælpe. Tak Rene!
  Hilsen
  Lene

 55. 1. januar 2016

  Hovedpine i højre baghovedet.


  Jeg har lidt af daglig hovedpine i højre baghovedet i ca. 1 år. Har været til div. behandlere med meget kortvarig/ingen effekt.

  Da jeg startede hos Rene, havde jeg ingen forventning om bedring af min hovedpine, men efter ca. 6-7 behandlinger hvor der ofte ingen eller meget lidt effekt havde været, skete der pludselig noget- fra den ene dag til den anden var min hovedpine fuldstændig væk.

  Nu har jeg været hovedpinefri i ca. 1 1/2 mdr. – fantastisk!

 56. 16. december 2015

  Piskesmæld efter trafikulykke.


  Jeg kom til René ca. 3 mdr. efter et trafikuheld, hvor jeg fik piskesmæld.

  Inden jeg kom til Rene, havde jeg været til kiropraktor 11 gange, hvor det kun havde hjulpet lidt på stivheden.

  Jeg havde hovedpine hver dag, siden vi blev påkørt, men efter den første behandling til nu 1 ½ mdr. efter har jeg kun haft hovedpine få gange.

  Jeg kan kun anbefale Rene.

 57. 7. december 2015

  I slutningen af Oktober måned 2015 fik jeg en slem rygskade.

  Jeg kunne hverken går, stå eller sidde uden at have voldsomme smerter. Jeg skreg af smerte hver eneste gang jeg skulle stå op ud af sengen. Først prøvede jeg hos en kendt kiropraktor i København men uden held – det blev faktisk endnu værre. Ibuprofen hjalp heller ikke.

  Så opdagede jeg Renés klinik på nettet. Efter den første behandling kunne jeg gå og sidde normalt, men havde stadigvæk smerter når jeg skulle sidde i længere perioder og især når jeg skulle stå op fra en liggende eller siddende position.

  Efter den tredje behandling var jeg helt uden smerter. Hvis du har rygsmerter så skal du i behandling hos René – osteopatisk behandling er blid, nænsom og skånsom. Og 300 kroner for en halvtimes behandling er billigt i forhold til andre behandlingsformer (kiropraktor og fysioterapi).

 58. 3. november 2015

  I august faldt jeg bagover ned i vores båd. Forstuvede nakken.

  Fik red alert nerver. De kaldte det et mildt piskesmæld. Men jeg besluttede, at mit smæld var den slags, der gik over igen.

  Med hjælp fra verdens bedste oesteopat, René Rasmussen, er det lykkedes. Jeg er ikke længere hende den stivnakkede. Har du problemer med ryg, nakke og nerver, der er i klemme, anbefaler jeg på det varmeste hans ekstremt effektive og blide helt-uden-knæk-lyde behandling.

  Her er ikke skyggens af manipulation, i stedet samarbejder han så nænsomt med ens krop, at den prompte reagerer ved at reparere sig selv.

 59. 1. november 2015

  Efter at havde gået med en tennis albue i lang tid, der gradvis blev værre, kontaktede jeg René.

  På min 3. behandling fik René løst op for noget i min albue, så jeg igen har fuld bevægelighed i albuen, mine smerter er også stærkt på retur. I forbindelse med et “tilbagefald”, der faldt sammen med at jeg skulle ud og rejse, var René meget flexibel med at finde en akuttid til mig.

  Jeg er René meget taknemlig for hvad han har gjort, for mig.

 60. 25. september 2015

  Back pain in my whole back and neck pain.

  Incroyable, des mois de maux de dos dans tout le dos et un cou que je pouvais à peine bouger, des mois à prendre de l’ibuprofène quasi chaque jour, des mois à me réveiller plusieurs fois pendant la nuit à cause de la douleur, et tout est parti en seulement 1 session, je recommande vraiment René, il fait des miracles!!!!!! Un grand merci, je reviendrai vous voir quand / si la douleur revient 🙂

  Amazing, I had months of back pain in my whole back and neck pain, months of almost daily ibuprofen, waking several times during the night because of the pain and all gone in just 1 session, really recommend Rene, he does miracles !!!

  Thank you very much, I will come back to see you when / if the pain comes back 🙂

 61. 24. september 2015

  Sidste weekend var jeg, oppe til min store “eksamen”, Ultra løbet 100 Miles – Around the isle of Mors.

  Det har været en lang rejse og samarbejde med Rene, som har gjort det muligt.
  Hvis vi skruer tiden tilbage til første gang, hvor jeg kravlede ind på klinikken fuldstændig forvredet i smerte og afmagt. De utallige gange, når jeg efterfølgende har kommet grædende tilbage fordi jeg havde glemt at lytte til min krop.

  Rene har uden undtagelse formået, at rette og stabilisere min ryg, så jeg har gået udad hans dør med et smil. Nogen gange har han skullet bruge flere gange til, at rette op på det jeg havde sat over styr, men altid med succes.

  Tak Rene,
  Du har været og er den person der om nogen har betydet,at jeg har en hverdag uden smerte og samtidig styrken til, at udleve mine drømme.

  /Søren Knudsen

 62. 24. september 2015

  Joan Bernholm (Ulife.dk) – 5 stjerner fra FB.


  Rene er fagligt dygtig og behagelig. Kan stærkt anbefales. Har hjulpet mig med diverse problemer på få gange, som jeg har gået med lang tid, hvor andre behandlinger ikke har hjulpet !

 63. 24. september 2015

  Lændeproblem som gør benene tunge og mindre mobile

  Jeg har i perioder problemer med lænden, som gør dem tunge og mindre mobile – og min erfaring er at HVER gang problemet opstår virker behandlingerne hos René. Der er kun behov for få behandlinger, da det er utroligt effektivt.

  Væsentligt er også at Renè ALTID er klar, hvis det opstår mere akut end normalt, og det er muligt at få øjeblikkelig hjælp hvis problemet er stort – og det er vigtigt at begge parter kan få en ærlig dialog om dette. Det er fantastisk at opleve hvor meget Renè gør for at hjælpe.

  Da jeg første gang var oplyst om stedet var jeg mildt sagt skeptisk – mener at behandlinger KUN virker hvis det gør ondt….jeg tog fejl. Jeg har aldrig forladt klinikken uden at opleve en markant bedring. Jeg anbefaler Renè til alle jeg høre har problemer i ryggen mv – jeg er ALDRIG blevet skuffet.

  Jan Svendsen

 64. 24. september 2015

  Piskesmæld og hovedpine – trafikuheld

  I slutningen af januar 2012 kørte jeg galt i min bil og havde efterfølgende store smerter i skulder og nakke samt daglig hovedpine. Den behandling jeg har fået – og stadig får af René, gør at smerterne for hver gang mindskes betydeligt, og min mobilitet øges.

  Endvidere har René også hjulpet mig med behandling af rygsmerter og nedsunken forfod. René sætter sig 110 % ind i de problemstillinger man har, og følger op på alle detaljer. Meget professionel og anbefalelsesværdig behandling.
  De bedste hilsner Sarah K

 65. 24. september 2015

  Ambitiøs mountainbikerytter med skulderproblemer

  Som ambitiøs mountainbikerytter kan den daglige træning og mange løb hen over året virker opslidende og småskader kan opstå. Jeg har kørt Mountainbike i otte år hvor tre af dem har været som indehaver af en DCU-licens. Min almindelige trænings volumen de seneste to år, fordelt ud på løb, landevejs cykling, MTB og styrketræning, har ligget på 13-18 timer om ugen.

  Gennem årene har jeg været plaget af de ”almindelige” skader som ondt i lænden, knæene, ankler, fødderne etc. Da jeg gik til René var det for at få løsnet op i en drilsk skulder som har plaget mig i mere end et år. Undervejs i forløbet bliver jeg imponeret over René s dygtighed og det ender med at René finder årsagen til skulderproblemerne er i min lænd.

  Skævheder fra de mange timer på cyklen er blevet rettet op, og det resulterede i at min krop, som helhed, er blevet et bedre sted at være! René s fokus på kroppen som en helhed har været fantastisk effektivt i mit tilfælde og hans måde at inkluderer mig under hans behandling har gjort mig meget klogere.
  Rasmus Berg

 66. 24. september 2015

  Konstateret forskel i benlængde

  Hej René. Jeg har ikke ondt i lænden og har heldigvis ikke haft det længe efter dine behandlinger. Det går rimelig godt efter jeg er begyndt at gå med indlæg i skoene, som du anbefalede.

  Jeg er rigtig glad for den behandling du har givet mig, alle de gange jeg har haft ondt. Jeg taler godt om, anbefaler jeres klinik til alle der har ondt i ryggen.
  Mvh René Hejdmann

 67. 24. september 2015

  Svimmelhed forsvandt efter 3 behandlinger

  I sensommeren 2010 begyndte jeg med mellemrum at få anfald af svimmelhed. Efter en skiferie jan 2011 besøgte jeg min læge. Herefter blev jeg undersøgt hos alle relevante instanser, hjertelæge, neurolog, ørelæge og kiropraktor Ingen kunne komme med nogen løsning på problemet.

  I december 2012 hørte jeg fra en bekendt, at hun havde fået kureret sin svimmelhed på Rygklinik-Sjælland af René Rasmussen. Efter en hurtig aftale med René og i alt tre behandlinger er min svimmelhed forsvundet

  Kurt, 74 år.

 68. 24. september 2015

  Diskusprolaps med strålesmerter ned i venstre baglår, fik jeg konstateret i 2011.

  Jeg har prøvet fysioterapeut, kiropraktor og lidt alternative behandlere foruden muligheden for operation. Desværre uden meget held.
  Efter 1 behandling hos Rygklinik Rene tænkte jeg “hold op spild af penge”, han gjorde jo ingenting. Prøvede dog alligevel at give det en chance. Dette er jeg glad for idag.

  Er stort set smertefri i dag og kan se frem til at disken gror sammen og vende tilbage til et normalt. liv. Kommer regelmæssig til vedligeholdelse og når jeg har problemer med lænden, så jeg kan passe mit arbejde uden rygsmerter.
  Hilsen Brian

Write a comment:

*

Your email address will not be published.