Hovedpine og migræne anmeldelser

Side: Hovedpine og migræne anmeldelser

Hovedpine og migræne samt lændehold

Rygklinik Sjælland har hjulpet mig næsten af med hovedpine/migræne. Fra at have hovedpine 1-3 gange om ugen er det nu så sjældent at jeg ikke tæller… Jeg har fået sat ryg og nakke på plads og fået akupunktur i mit dårlige knæ så hævelsen gik væk… Jeg anbefaler altid Rygklinik Sjælland til alle jeg kender. Min mand har fået sat hold i nakken/ryggen på plads og min datter har også gået der pga. Skævhederne i “skelettet” som nu er meget bedre… Så varmeste anbefalinger herfra.

Spændingshovedpine, låst i nakke samt ryggen

Jeg har igennem mange år lidt af både hovedpine, spændinger i hals og nakke samt ryggen. Jeg har været til kiropraktor, akupunktur, zoneterapi mm. men intet af det har haft en langvarende virkning på mig. Allerede efter første behandling hos René, kunne jeg mærke at min hovedpine næsten forsvandt og mine spændinger i nakken ikke var lige så voldsomme. I dag er min hovedpine væk, og mine spændinger i nakke og hals er i den grad formindsket.

Hovedpine i højre baghovedet

Jeg har lidt af daglig hovedpine i højre baghovedet i ca. 1 år. Har været til div. behandlere med meget kortvarig/ingen effekt. Da jeg startede hos René, havde jeg ingen forventning om bedring af min hovedpine, men efter ca. 5 behandlinger hvor der ofte ingen eller meget lidt effekt havde været, skete der pludselig noget- fra den ene dag til den anden var min hovedpine fuldstændig væk. Nu har jeg været hovedpinefri i ca. 1 1/2 mdr. – fantastisk!

Bestil din tid allerede i dag

Har du hovedpine/migæne ? Der er vigtigt at komme smerterne til livs.
Dette kan gøres ved telefonisk tidsbestilling på mobil
eller ved at book en tid online

6127 0449

Roskildevej 18 A st. rum 4 , 3600 Frederikssund
CVR. 28070950 - Danske Bank: 4386-10076943
Rygklinik Sjælland ©2017 - rygklinik-sjaelland.dk